Travis Browne o prijateljstvu s Arlovskim: Rekao sam mu: ’Ti si za mene jebeni heroj’!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.05.2015 23:35h Autor:

Arlovski i Browne

Travis Browne i Andrei Arlovski će se ovog vikenda boriti na UFC-u 187. Andrei je neko vrijeme spavao na Travisovom kauču dok su bili timski kolege u timu Grega Jacksona. Tad su se dogovorili da će se međusobno boriti samo ako su u pitanju pojas prvaka ili veliki novčani iznos.

Travis je bio u Andreijevom kutu dok se Bjelorus borio protiv Anthonyja Johnsona u WSOF-u.

"Dijelio sam krv, znoj i suze s ovim likom.", izjavio je Browne za MMAFighting. "Podigao sam njegov zub s poda u pauzi između rundi dok se borio s Johnsonom. Čeljust mu je bila slomljena. Doslovno sam vrištao za njega. Dijelite dio te osobe kad ste tako bliski s nekim. On je ratnik."

"Trebali ste vidjeti njegovu čeljust. Bila je zabijena do grla. I dvije runde se tako borio. Taj lik je jebeni ratnik. Rekao sam mu poslije toga: 'Ti si za mene jebeni heroj'."

Browne, koji sada trenira u dvorani Glendale Fighting Club, ovo smatra poslom.

"Bilo da si moj prijatelj ili neprijatelj, obavit ću svoj posao. Andrei i ja smo pričali o tom dok je živio u mojoj kući. Upitao sam ga prije nego li je potpisao za UFC: 'Možemo zaraditi novac ako budemo radili ono što ionako radimo u dvorani.' Rekao je: 'Može, samo da je borba za titulu ili za veliki novac.'. Odgovorio sam mu: 'Meni to nije bitno. Ionako se udaramo u lice.' Pa hajdemo napraviti show!"

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI