Travis Browne i Derrick Lewis s UFC 208 prebačeni na glavni borbu tjedan kasnije u Halifaxu

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.01.2017 23:13h Autor:

Derek Lewis & Travis Browne

Iako je UFC Fight Night 105 u Halifaxu ostao bez borbe Juniora Dos Santosa i Stefana Struvea, teškaši će ipak predvodi event u tom kanadskom gradu. To su Travis Browne i Derrick Lewis.

Njih dvojica trebali su snage ukrstiti tjedan dana ranije, u Brooklynu na UFC 208 eventu, no nakon što su obojica boraca prihvatili novi ugovor, koji im nudi mjesto u glavnoj borbi, ali i potencijalnu borbu na pet rundi, dogovoreno je kako će se ipak boriti 19. veljače. Ovo će Lewisu biti drugi nastup u glavnoj borbi za redom, nakon što je predvodio Fight Night u Albanyu protiv Shamila Abrurakhimova.

Lewis je trenutno unutar niza od pet pobjeda, no u posljednja dva nastupa je pokazao dosta slabosti. Mnogi vjeruju kako mu je pobjeda protiv Roya Nelsona poklonjena, dok mu je protiv Abdurakhimova u prilog išla činjenica da je borba bila na pet rundi, budući da je prve dvije izgubio. S druge strane, Browne je u puno težoj situaciji. Samo jedna pobjeda u posljednje četiri borbe dovela je do toga da je napustio trenera Tarverdyana i odlučio se pridružiti braći Nogueira.

Prije nego je došlo do ove promjene, pretpostavljalo se kako će ovaj event predvoditi Johny Hendricks i Hector Lombard, koji tako ostaju u ulozi sunaslovne borbe. Iako je do eventa ostalo manje od četiri tjedna, za njega je službeno potvrđeno tek osam borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI