Traži se novi protivnik za Nelsona, Hathaway ozlijeđen

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.06.2015 21:26h Autor:

John Hathaway

John Hathaway ipak neće nastupiti protiv Gunnara Nelsona na UFC 189 eventu. Engleski borac se ozlijedio te je na matchmakerima UFC sad posao pronalaženja novog protivnika za islandskog borca.

Jedan od najtalentiranijih europskih boraca tako neće upisati svoj prvi ovogodišnji nastup, nego će Gunnar Nelson morati odraditi kratke pripreme za novog protivnika. O Hathawayevoj ozljedi se gotovo ništa ne zna, jedino je došla vijest iz njegovog kampa kako su prisiljeni otkazati nastup.

Ovo je samo još jedna u nizu nesretnih okolnosti za ovog borca, koji je posljednji put nastupio u travnju prošle godine, kad je bio žrtva nokauta godine, od strane Dong Hyun Kima. Bio mu je to prvi poraz nakon tri pobjede u nizu, čime je njegov UFC skor postao i dalje sjajnih 7-2, uz pobjede nad borcima kao što su Diego Sanchez i Rick Story.

No, to nije najgora stvar za ovog 27-godišnjeg borca. Naime, borba s Kimom mu je jedina koju je odradio od rujna 2012. godine do danas, a niti prije tog nije bio previše aktivan. 2012. i 2010. godine je nastupio dva puta, a 2011. godine samo jednom, što bi značilo da u posljednjih pst godina Hathaway ima samo šest nastupa te je od najtalentiranijeg mladog borca svijeta odjednom postao 27-godišnjak velikih problema s ozljedama.

UFC je tako sad u problemima, jer mora pronaći dostojnog borca velter kategorije, koji je spreman uči u kavez s jednim od najboljih grapplera te divizije. I to za samo dva i pol tjedna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI