Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Totalna katastrofa: Aldo i Rampage otpali za UFC u Brazilu! | Fight Site

Totalna katastrofa: Aldo i Rampage otpali za UFC u Brazilu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.09.2012 08:40h Autor:

Jose Aldo

Jučer tijekom večernjih sati po našem vremenu najprije je svoj nastup u Rio de Janeiru otkazao Quinton Jackson, a odmah nakon toga stigla je vijest da se također ozlijedio i Jose Aldo!

Dana White našao se neočekivano u ogromnim problemima. Najprije je zbog ozljede svoj nastup na UFC-ovoj priredbi u Rio de Janeiru za mjesec dana morao otkazati Quinton "Rampage" Jackson, a ubrzo je stigla još katastrofalnija vijest.

"Rampage je ozlijeđen i otpao je s UFC-a u Rio de Janeiru. Sranje!", napisao je White na svom Twitter profilu nesvjestan da mu najgora vijest tek treba stići par sati kasnije.

"Sad je i Aldo otpao zbog ozljede stopala. Glavna i sunaslovna borba otpale u istoj večeri! Još jedan sjajan dan u UFC-u! Imamo sad posao za odraditi", napisao je Dana.

Što se točno dogodilo u Aldovom i Rampageovom slučaju još uvijek nije poznato, no ovo je zaista nevjerojatna godina za UFC. Kad bi se organizirala priredba samo s borcima koji su morali otkazati nastup, bila bi to možda i najbolja UFC-ova priredba u povijesti.

Kako će UFC riješiti ovu situaciju saznat ćemo u narednim danima, no zaista je gotovo nevjerojatno kroz što sve UFC-ovi čelnici prolaze ove godine.

Kao zamjena za Rampagea već se sam putem Twittera ponudio relativno nepoznati Tom Lawlor, a već postoje nagađanja da bi se možda moglo ponuditi Chaelu Sonnenu da odradi meč protiv Glovera Teixeire umjesto Rampagea.

Spomenimo i da je ovo već drugi put ove godine da je Aldo morao zbog ozljede otkazati svoj nastup u meču u kojem brani titulu prvaka u pero kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI