Torres preuzeo odgovornost: Žao mi je, bio je to krivi potez!

UFC 10.12.2011 09:20h Autor:

Miguel Torres

Nakon što je dobio otkaz u UFC-u zbog šale na temu silovanja, Miguel Torres je na svojim službenim stranicama odlučio preuzeti svu odgovornost za svoj nepromišljeni potez.

“Imam mnogo toga zbog čega bi trebao biti zahvalan u životu. Imam svoju lijepu suprugu, kćer, obitelj, zdravlje, dvoranu i moju karijeru. Uspio sam na najvišem nivou svjetske slobodne borbe, u UFC-u”, napisao je Torres u uvodu i dodao:

“Žao mi je što sam naljutio šefove u UFC-u, a žao mi je i ako se bilo tko drugi našao uvrijeđen zbog moje izjave. Razumijem da sam napravio krivi potez, no nikoga nisam htio uvrijediti ili omalovažiti.”

Čini se kako se Torres i dalje nada da bi se Dana White mogao predomisliti…

“Učinit ću sve da ispravim ovu stvar. Iz ovoga ću naučiti pouku. Mislim da ti život daje mogućnosti da postaneš bolja osoba i to je ono što ću ja napraviti. Na taj ću način reagirati. Nadam se da će me moji fanovi i dalje podupirati”, zaključuje Torres.

Hoće li se White zaista predomisliti ili će, kako je najavio u zadnjim intervjuima, ostati pri svojoj odluci, za sada se ne zna. Većina javnosti smatra da je čelnik UFC-a ipak bio malo prestrog prema inače vrlo korektnom Torresu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI