Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Top 3 scena TUF Finale eventa: Bijeg iz poluge, prst zapeo u ogradi kaveza i spuštene ruke (VIDEO) | Fight Site

Top 3 scena TUF Finale eventa: Bijeg iz poluge, prst zapeo u ogradi kaveza i spuštene ruke (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.12.2016 14:52h Autor:

Johnson vs. Elliott

UFC on FOX ekipa odabrala je tri najzanimljivije scene s Ultimate Fighter 24 finalnog eventa. Pogledajte što se to najzanimljivije dogodilo.

Ovdje se nažalost ne nalazi giljotina Tima Elliotta nad Demetriousom Johnsonom, no zato je tu bijeg Elliotta iz poluge na ruci, gdje je pokazao veliko srce i izdržljivost, a za nagradu je došao do kraja pete runde protiv prvaka te je kavez napustio uz ovacije publike.

Zanimljiva situacija se dogodila u borbi Jorgea Masvidala i Jake Ellenbergere. Ellenberger je u jednom trenutnom prstom na nozi zapeo za ogradu kaveza te je pao i pokušavao taj prst izvući. Masvidal je krenuo udarati ga, a sudac Herb Dean je zaustavio borbu. Nakon toga je otišao pitati kakva su pravila u toj situaciji, a pošto nije bilo razloga za zaustavljanje borbe, ovaj se prekid okarakterizirao kao tehnički nokaut, iako se Ellenberg branio, pa čak i kraj situacije gdje mu je prst zapeo u ogradi.

Posljednji detalj dolazi iz najbolje borbe eventa, gdje je Jared Cannonier treću rundu protiv Iona Cutelabe završio tako što je spuštenih ruku rumunjskog borca provocirao da ga napadne. U svakom slučaju vrlo zanimljiv kraj neprestano uzbudljive borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI