Tony Ferguson prozvao Natea Diaza: Neka se bori ili neka se umirovi ako ne namjerava raditi svoj posao

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.04.2017 19:04h Autor:

Tony Ferguson

Tony Ferguson ima želju za nastupom i osvajanjem pojasa, pa makar onog privremenog. Pošto borbu protiv Khabiba Nurmagomedova neće uspjeti odraditi, metu je preselio na drugog borca.

Nakon otkazivanja borbe na UFC 209, Ferguson je sada već na predugom čekanju idućeg nastupa, a kako stvari stoje, nije sigurno hoće li uopće nastupiti do sredine ili kraja ljeta. Ipak, njemu ne odgovara toliko dugo čekati. Protiv Nurmagomedova se neće sigurno boriti, no jedno drugo ime mu se sviđa:

“Ima tu nekoliko stvari koje je potrebno dovesti u red. Pokušavali smo organizirati borbu prije Ramazana, no Khabib se ne želi boriti. Ima želučanih problema, pa je na nama da pogledamo tko je iduća najbolja opcija. Ja nikako ne želim ići unazad, želim ići naprijed, ali trenutno su svi iza mene. No, bio bih spreman za bitku za Californiu. Želim se boriti protiv Natea Diaza. Mislim da sam bolji borac od njega, da su moje ruke bolje. Taj meč ne bi bio za novac niti za ranking, taj bi meč bio za slavu. Naravno da je u ovom sportu potrebno nešto i zaraditi, no ukoliko se Nate ne želi boriti, neka se umirovi. Idi raditi nešto drugo, jer mi smo u ovom poslu da bi smo se borili.”

Naravno, o Diazu sve znamo. Svjestan je da velike novce može zaraditi jedino eventualnom trećom borbom protiv McGregora, a eventualni poraz u međuvremenu bi mu tako što mogao onemogućiti. Jedina šansa je da možda UFC krene s nekim ultimatumima kojima bi mlađeg zločestog brata ipak prisilili na nastup.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI