Tony Ferguson: Prestanite ispitivati kako sam, kupite PPV pa ćete vidjeti sami!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2019 15:04h Autor:

Tony Ferguson

Ukoliko vas zanima kako se Tony Ferguson trenutno osjeća i je li riješio svoje probleme, taj odgovor od njega nećete dobiti. Barem ne usmeno. Novinarima je poručio da mu prestanu postavljati takva pitanja i da kupe prijenos subotnjeg eventa. Tamo bi trebali dobiti odgovor na to pitanje.

Do Tonyja Fergusona ovog tjedna u Chicagu nije lako doći. Uspješno je izbjegavao novinare, no kada je došao medijski dan, tamo se s istima morao družiti. Već prvo pitanje ticalo se njegovog stanja, a on je priču o tome odmah odlučio sasjeći u korijenu.

“Prestanite brinuti o stvarima koje vas se ne tiču i na koje nemate nikakvog utjecaja. Uistinu vas zanima kako sam? Kupite PPV za event, pošaljite mi nešto novaca, napravite bilo što, ne zanima me. Samo me prestanite ispitivati glupa pitanja. Ukoliko nastavite, reći ću vam da od**bete. Vratio sam se gadovi!”, poručio je Tony i time je jasno dao do znanja da informaciju o njegovim privatnim problemima neće dobiti.

No, odgovorio je na pitanje o tome koliko se s obzirom na sve uspio spremiti. Naime, rješavanje problema sigurno je imalo utjecaja na trening. On kaže kako po tome pitanju neće biti nikakvih problema.

“Pamtite li borbu za koju ja nisam bio spreman? Ovime se bavim dugo vremena. Vidio sam puno toga, mnogi su padali i ustajali se, a ja sam cijelo vrijeme tu. Znam da nema tog sranja iz kojeg se ja ne mogu vratiti”, najavio je svima kako će vidjeti El Cucuya u pravom izdanju.

Ferguson će ovog vikenda tražiti svoju 12. pobjedu u nizu, koja bi samo trebala potvrditi njegovu poziciju najizglednijeg izazivača. Ozljeda i privatni problemi privremeno su ga s te pozicije uklonili. Istu je odlučio vratiti putem borbe. Donald Cerrone će mu je pokušati oduzeti. Čeka nas paklena borba, u to nema nikakve sumnje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI