Tony Ferguson poludio na Iaquintina prozivanja: Kujo, završio bih ti karijeru!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.05.2017 21:05h Autor:

Tony Ferguson

Unutar svoje nove serije provokativnih napada, Al Iaquinta dotakao se Tonya Fergusona, a El Cucuy nije mogao ostati ravnodušan pa mu je podosta žestoko odgovorio.

Otkad se vratio borbama te impresivno savladao Diega Sancheza, Al Iaquinta neprestano potvrđuje značenje svog nadimka “Ragin'”. U novoj seriji napada preko Twittera, gdje ovaj borac ne bira žrtve, nego spominje vjerojatno sve one koji mu padnu na pamet, dotakao se Tonya Fergusona. A tim putem se dotakao nekoga tko na provokacije nikada ne ostane dužan.

“Tony Ferguson je tip koji piše najjadnije i najgore hashtagove od svih boraca u ovom sportu. Kakav jadan lik”, napisao je Iaquinta na svom Twitteru, vjerojatno se referirajući na neku od posljednjih El Cucuyevih objava.

Ferguson, koji trenutno čeka odluku UFC-a o njegovoj idućoj borbi, vrlo je brzo odgovorio svom tri godine mlađem i trenutno manje uspješnom kolegi:

“Jebi se Al Iaquinta, ti kujo bez bonusa. Ne samo da bih te razbio i uništio, ja bih završio tvoju karijeru. Reci moje ime tri puta, ako se usudiš. “El Cucuy”!”

Iaquinta je trenutno unutar niza od pet pobjeda, ali i u velikom ratu s UFC-om, koje neprestano časti uvredama i prozivanjima na račun poslovanja i toga što je on dobio svojevrsnu kaznu tako što mu je zabranjeno dodjeljivanje bonusa. Ferguson ima niz od devet pobjeda i čeka borbu za titulu, bilo onu privremenu, za koju se već trebao boriti ili za onu pravu, u vlasništvu Conora McGregora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI