Tony Ferguson: Pojas ću osvojiti pobjedama, a onda ću ga i zadržati

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.09.2016 21:07h Autor:

Tony Ferguson

Tony Ferguson trenutno je u Meksiku gdje promovira Fight Night kojeg će predvoditi zajedno s Rafaelom Dos Anjos. Tim je putem rekao nešto o svojim ambicija da postane UFC prvak te tome kad bi se to moglo ostvariti.

Ovo će Fergusonu biti po prvi put da se bori u glavnoj borbi nekog UFC eventa. Prethodna dva puta kad je to bilo planirano dogodile su se ozljede, jednom njega, a drugi put Khabiba Nurmagomedova, no sad bi trebala biti treća sreća.

“Biti glavna borba u Meksiku je sjajno. No, nije mi bitno da li sam glavna borba, ja se želim boriti, ja se volim boriti. Pružit ćemo dobru borbu, fanovi će uživati, a tu je novac. Uvijek je bolje biti na PPV-u, ali ovo je borba na televiziji tako da je to samo dodatno prilika za pokazati fanovima što možeš i za što si se pripremao”, rekao je ‘El Cucuy’ o tome.

Meksički novinar ga je pitao misli li da mu ponovno daju krivog protivnika, odnosno misli li kako je njegov protivnik trebao biti prvak Eddie Alvarez. S osam pobjeda u nizu i to protiv vrlo jake konkurencije, borba za naslov prvaka trebala bi biti realnost.

“Uvijek mi izgleda daju krivog protivnika, budući da imam osam pobjeda u nizu. No, nigdje mi se ne žuri. Doći ću do tog pojasa, osvojiti ga borbom i onda ga i zadržati puno dulje nego ovi posljednji prvaci. Manje priče, više rada, to je moj način.”

Još je bio pozvan da kaže nešto o ovoj borbi u svrhu njene promocije:

“Ovo su dva ponajbolja borca svijeta u ovom trenutku i ovo je vrlo uzbudljiva borba. Bivši prvak protiv borca koji namjerava osvojiti naslov prvaka u skoro vrijeme. Ma, bit će super borba i sve ćemo se dobro zabaviti.”

Tony Ferguson i Rafael Dos Anjos predvode finalni event latinoameričkog Ultimate Fightera, odnosno UFC Fight Night 98, koji se održava 5. studenog u Mexico Cityu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI