Tony Ferguson odbio je borbu protiv Hollowaya

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2019 10:55h Autor:

Tony Ferguson

Ukoliko ste se pitali zbog čega Tony Ferguson ne nastupa u borbi za privremenu UFC titulu na UFC 236, odgovor ste vrlo brzo dobili. Dao ga je predsjednik UFC-a osobno, koji je objasnio kako je Ferguson bio prva opcija, no “El Cucuy” je odbio borbu.

Odmah po službenoj najavi spomenute glavne UFC 236 borbe, Dana White bio je kontaktiran od strane Bretta Okamota s ESPN-a. Tema je bio Tony Ferguson, odnosno njegovo izostavljanje iz te borbe. Odgovor je bio kratak i jasan, Tony Ferguson dobio je ponudu boriti se protiv Hollowaya, ali je istu odbio.

To itekako odgovara uz Fergusonovu Twitter objavu od srijede, u kojoj je otkrio kako je dobio ponudu, no da ga ona nije zadovoljila.

“Ponuđena mi je borba, no nisam siguran da ona zadovoljava naše standarde. Mi zaslužujemo bolje, nakon svog rada koji ulažemo i podrške koju dobivamo. Team El Cucuy. Samo šampionske stvari!”, napisao je Tony tim putem, kao što možete i vidjeti.

Danas, nakon što je borbe Hollowaya i Poiriera objavljena, uslijedila je nova objava, ovog puta i na Instagramu.

“Primili smo određenu količinu nepotrebne štete prošle godine. Cijeli oporavak nakon ozljede koljena i borba sa svime što ide uz to je djelovala na moje raspoloženje posljednjih mjeseci. Radimo napornije nego ikad da bismo bili bolji nego jučer. Napravio sam puno grešaka, nitko nije savršen. Želim vam ugodan vikend, ali ostanite zagrijani jer čeka nas gomila posla”, napisao je uz fotografiju iz borbe protiv Anthonya Pettisa.

Ferguson je vrlo sklon sličnim objavama iz kojih se baš i ne može puno toga zaključiti po pitanju njegovih planova i ambicija. Tako da teško možemo zaključiti što je ovime htio reći, kao i još jednom Twitter objavom, na kojoj je naveo kako se može spustiti na 66 kilograma. Najviše nam izgleda da je situacija takva da je “El Cucuy” spreman prihvatiti jedino borbu za pravi pojas. No, čini se da bi se na nju mogao načekati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI