Tony Ferguson laktovima “razbio” vreću pa impresionirao treningom ravnoteže (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.07.2017 12:32h Autor:

Tony Ferguson

Tony Ferguson nema trenutno ugovorenu borbu, no on je poznat kako borac koji je konstantno u punom treningu i u formi te ga u tome nije spriječilo niti to što u 2017. još uvijek nije odradio niti jednu borbu. Pogledajte neke isječke s njegovog treninga.

Ferguson se nada kako će njegova iduća borba biti za titulu prvaka UFC-ove lake kategorije, bilo da to bude ona privremena ili prava titula. Zapravo, za pravu se titulu ove godine već trebao boriti protiv Khabiba Nurmagomedova, no svi se sjećamo kako je Dagestanac odustao samo dan prije borbe, odnosno tijekom službenog vaganja.

Ferguson se nada kako će uskoro ipak dobiti priliku boriti se i zbog toga ne dozvoljava da ga uhvati lijenost, nego je svaki dan u dvorani, ali i izvan nje, gdje radi na vrlo zanimljivim vježbama koncentracije i ravnoteže. Neke od snimaka svojih treninga redovno podijeli na Instagramu.

Ovim putem možete vidjeti kako se u dvoranu obračunao s vrećom, gdje impresionira brzina, posebno udaraca laktom, a nakon toga pogledajte i spomenuti trening ravnoteže. Tony je u vrhnskoj formi, to nema nikakve sumnje!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI