Tom Watson odnio 100.000 dolara za najbolji nokaut i najbolju borbu večeri

UFC 17.02.2013 02:07h Autor:

Tom Watson

Domaći borac, Tom Watson iz londonske Wembley arene otišao je bogatiji za 100.000 dolara. Naime, Watson je u uvodnim borbama nastupio protiv Stanislava Nedkova i pobijedio sučevim prekidom u drugoj rundi. Watsonova pbojeda je proglašena pobjedom večeri, a njegov nokaut je najbolji nokaut priredbe.

UFC-ov privremeni bantam prvak Renan Barao obranom titule nad Michaelom McDonaldom zaslužio je 50.000 dolara za zahvat priredbe. Bugarin Stanislav Nedkov otišao je kući također s 50.000 dolara za svoj poraz protiv Watsona.

Watson je vrlo rano preuzeo kontrolu u meču protiv Nedkova koji je vrlo rano primio nekoliko ozbiljnih udaraca koljenom i laktovima. Ipak, Nedkov je odgovorio s nekoliko čistih udaraca čime je Britanca bacio na leđa. Britanac je zadnje trenutke prve runde bio ugrožen u ground-and-pound, a kraj runde dobro mu je došao.

Početak druge runde bio je nastavak agresivne borbe za Watsona koji je ponovno s nekoliko dobrih udaraca laktovima i koljenima prisilio Nedkova na rušenje u 2:42 minuti druge runde.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI