Tom Lawlor nije siguran hoće li se nastaviti boriti i dalje

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.04.2016 00:43h Autor:

Tom Lawlor

Jedan od najzabavnijih UFC-ovih boraca nije siguran hoće li više ikada uči u kavez odraditi borbu. Odnosno i ako se to dogodi, zna da to neće biti u skorije vrijeme.

Iako su fanovi jedva dočekali prošlogodišnji povratak Toma Lawlora nakon dvogodišnje pauze, čini se da će sada ponovno morati čekati na novi nastup, ukoliko do njega uopće i dođe. Ovaj vrlo zabavni i zanimljivi borac je prošli mjesec poražen od Coreya Andersona, no već u toj borbi nastupio je uz probleme koji ga već neko vrijeme muče.

“Oko mene se događa puno stvari, no mislim da ću dva puta razmisliti prije nego što se odlučim ponovno boriti, nakon što sam imao ozljedu glave. Imao sam kontuziju prije šest mjeseci i nisam siguran jesam li se u potpunosti oporavio od nje”, prokomentirao je šanse o svom idućem nastupu.

Prije svega, on se ne osjeća dobro te psihički spremno na ono što jedna MMA borba donosi. Nije siguran kako je to uistinu zbog ozljede, no dok se to ne sredi, MMA ga ne interesira.

“Pijem jako puno kave, pa bi neke stvari mogle biti od toga, također ovdje u Nevadi je nevjerojatno vruče i da sam jako dehidriran. No, kad doživiš kontuziju, nije laka situacija. Mislim, lako se nositi s tim na dnevnoj bazi, no putem postane dosta zabrinjavajuće. Možda je to sve zapravo samo u mojoj glavi, no nisam siguran želim li se uskoro boriti”, zaključio je.

U svakom slučaju, bilo bi šteta da ovaj 32-godišnjak već završi svoju karijeru, koja je većinom vezana za UFC, unutar kojeg je ostvario šest pobjeda i pet poraza, a ukupni pro skor mu je 10-6.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI