Tko laže? BJ Penn ili Dana White? (VIDEO)

UFC 16.09.2011 14:41h Autor:

BJ Penn (Photo by Sherdog)

BJ Penn je ranije ovog tjedna izjavio da je borba protiv Nicka Diaza samo posao i da tu nema nikakvog osobnog animoziteta.

Da bi potvrdio svoju tezu optužio je UFC-ovu produkciju koja ga je, kako je on to objasnio, natjerala da kaže kako će na UFC-u 135 pobijediti Nicka Diaza tijekom snimanja najavnog videa.

“Prisilili su me da kažem sve to, rekli su mi da moram reći njegovo ime. Pitao sam ih zašto, a oni su objasnili da moram reći njegovo ime i da ću ga pobijediti. Da sam bio pametniji, rekao bih samo da ću izaći s uzdignutom rukom iz kaveza”, izjavio je bivši prvak.

Upitan o ovim optužbama, UFC-ov predsjednik Dana White je rekao da se radi o neistiniti. Da bi potkrijepio svoje riječi, White je objavio “sirovi materijal” prema kojem se zaista vidi da nitko Penna nije tjerao niti gurao riječi u njegova usta.

Ipak, UFC je objavio samo dio materijala i tako je zapravo htio napraviti lašca od BJ Penna. Na svu sreću, Pennovi su treneri mobitelom snimili i dio gdje UFC-ov redatelj zaista od Penna traži da kaže kako će “ubiti Boga u Nicku Diazu”.

Tko laže, a tko govori istinu, na koncu procijenite sami…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI