Tko je tu lud? GSP sada javno izazvao Bispinga na meč u studenom

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.07.2017 10:56h Autor:

Georges St-Pierre & Michael Bisping

Sada se stvarno više ne zna “tko pije, a tko plaća” u UFC-ovoj srednjoj kategoriji. Saga oko pojasa koji drži Michael Bisping se nastavila jučer kada je bivši prvak u velter kategoriji Georges St. Pierre izazvao Britanca na međusobni meč u studenom ove godine.

Dana White: “Georges St-Pierre dobiva priliku za naslov u velteru čim se vrati”

To i ne bi bilo toliko čudno da predsjednik UFC-a nije jasno rekao da će se Bisping boriti protiv pobjednika dvoboja Yoela Romera i Roberta Whittakera koji je na rasporedu narednog vikenda na UFC-u 213, a koji za ulog ima privremeni pojas UFC prvaka. I nakon što je White rekao da će se GSP vratiti u velter kategoriji, a ne u srednjoj. Do tog saznanja je, prema vlastitim riječima, stigao nakon što je ručao s Kanađaninom i ovaj mu je pritom izrazio tu želju.  Doduše, St. Pierre je to kasnije demantirao.

U četvrtak je GSP poslao SMS poruku Michaelu Bisping i Dani Whiteu te je službeno izazvao Bispinga na međusobni meč 4. studenog u Medison Square Gardenu u New Yorku. Vijest je javnosti otkrio poznati novinar Ariel Helwani.

“Razgovarao sam s GSP-om danas. Poslao je poruku Bispingu i Dani Whiteu i to je formalni izazov Bispingu za međusobni meč 4. studenog u MSG-u. Nije dobio odgovor”, napisao je Helwani na svom Twitteru te je prenio sadržaj poruke:

“Micahel, trebao bi biti muškarac i boriti se protiv mene 4. 11. u New Yorku. Izlazim iz mirovine da bih tebe umirovio. Dana, MOLIM te omogući ovaj meč.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI