Tko je lijepa djevojka što "krpa" UFC-ove borce?

UFC 08.03.2014 14:35h Autor:

Swayze Valentine

Možda ste primijetili da su Stitch Duran i ekipa koja se brine za posjekotine UFC-ovih boraca dobili jedno žensko pojačanje. Portal bloodyelbow odlučio je predstaviti tu simpatičnu lijepu djevojku imena Swayze Valentine, a mi vam nudimo priliku da je i vi upoznate.

Djevojka se zove Swayze Valentine i sigurno je razlog da se UFC-ovi borci, dok se ekipa između rundi brine za njihove posjekotine, osjećaju malo bolje nego što bi se osjećali inače. Njen put do UFC-a, kroz razne organizacije nije bio jednostavan, no trenutno se nalazi na velikoj sceni, a zbog svog izgleda već je dobila i prve fanove.

"Sve je počelo tako da sam se javila Stitchu Curanu i pitala ga za savjet. On je rekao da prvo moram naučiti kvalitetno bandažirati ruke i nakon toga sam samo to radila tri godine. Nekada sam znala praviti duge puteve samo da bih radila bandaže ruku, nekada čak pripremiti borce samo za sparing. Nakon toga sam otišla kod Adriana Rosenbuscha i 12 dana, deset sati dnevno učila od njega, da bih napokon postala dovoljno dobra da mogu raditi pokraj kaveza/ringa", rekla je Swayze nešto o svojim počecima.

Naravno, tada su došli i neki novi problemi: "Bilo je promocija koja nisu htjele da radim za njih, no još češći su bili sami borci, treneri i predstavnici koji nisu htjeli da ja budem ta koja će pripremati njihove borce prije borbe, ili se baviti njihovim posjekotinama. Znali su me tjerati, vrijeđati, a jedan me je trener čak i fizički napao, no ne bih o njegovom imenu."

Swayze je sada lakše, jer je napravila svoje ime u svijetu svog posla te trenutno paralelno radi na UFC, Invicta i WSOF eventima. Fanovi su, za razliku od boraca i trenera, Swayze odmah prihvatili te je neki već sad pretpostavljaju da bi, zbog svog izgleda, uskoro mogla biti na jednakoj razini popularnosti kao UFC-ove ring djevojke.

No, Swayze razmišlja samo o profesionalnoj karijeri i budućnosti u njoj. "Već sada imam velike planove za sebe. Voljela bih raditi boks mečeve i tamo sudjelovati u kutevima boraca. Već sada radim muay thai, jer je u zadnje vrijeme popularan u Las Vegasu, no boks je ono što želim. Volim svoj posao i bilo bi savršeno da mogu raditi svaki dan", rekla je za kraj ova simpatična djevojka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI