Tko će biti vladar UFC-a za godinu dana?

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.11.2012 08:01h Autor:

Dos Santos, Velasquez, Overeem

Zanimljivih mečeva u teškoj kategoriji UFC-a u idućih godinu dana definitivno neće nedostajati. Dos Santos krajem prosinca brani titulu protiv Velasqueza, a idući izazivač trebao bi biti Alistair Overeem.

Dana White i suradnici u nekim kategorijama trenutno su na sto muka, kvalitetnih izazivača nema ni na vidiku, a to se ponajprije odnosi na srednju kategoriju gdje Anderson Silva čisti sve što dođe pred njega. No, u teškoj kategoriji situacija je puno zanimljivija.

Junior dos Santos drži trenutno titulu prvaka, Cain Velasquez idući je izazivač, a već se zna da će se pobjednik boriti protiv Alistaira Overeema. No, godinu dana u MMA svijetu iznimno je dugo razdoblje, mnogo toga se može dogoditi i teško je predvidjeti tko će biti vladar najpopularnije UFC-ove kategorije na kraju 2013. godine.

Upravo od vas tražimo pomoć, u novoj anketi Fight Sitea, koju ćete pronaći na desnoj strani, možete prognozirati tko će biti ponosni vlasnik titule prvaka teške kategorije u UFC-u za godinu dana!

Hoće li to biti i dalje Junior dos Santos ili možda Cain Velasquez, Alistair Overeem… Možda se dogodi i veliko iznenađenje, pa Jon Jones zaista prijeđe iz poluteške u tešku kategoriju i sve upravo on iznenadi. Opcija je mali milijun…

[anketa=23]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI