TJ Grant: Volim borbe, ali moram biti pametan!

UFC 01.06.2015 10:37h Autor:

T.J. Grant

T.J. Grant je posljednju borbu imao još u svibnju 2013. Ozljeda ga je udaljila od oktogona te ga izbacila iz borbe za naslov UFC prvaka u lakoj kategoriji, a sad je sve bliže odluci da se više neće vratiti.

Mogućnost da se bori za naslov UFC prvaka u lakoj kategoriji Grant je stekao pobjedom protiv Graya Maynarda, ali zbog ozljede nije ušao u meč s tadašnjim prvakom Bensonom Hendersonom. Priliku je dobio i iskoristio je Anthony Pettis.

Za to vrijeme T.J. Grant se oporavljao od ozljede i došao u dilemu hoće li nastaviti karijeru ili će se posvetiti poslu gdje je novac siguran za razliku od borbi koje donose rizik od ozljeda, a samim tim i neizvijesnost oko redovite zarade.

"Iskreno još od 2005. nisam imao stalan posao. Kad si kao sportaš ozlijeđen onda živiš od onoga što si do tad zaradio, ali ne zarađujemo tako puno i moramo se okrenuti nekim drugim stvarima i izvorima zarade. Brinem se za sebe i svoju obitelj najbolje što mogu. Danas se osjećam 100% spreman, ali postoji određeno oklijevanje oko povratka. Srce bi željelo, ali moram biti pametan. Želim donijeti najbolju odluku i pri tom zaraditi neki novac. Kad prođete što sam ja prošao onda imate vremena pronaći prave planove. Znam da u borbama nema nikakve garancije. Moram živjeti, plaćati kredite i račune. Morao bih prestati raditi da bih se mogao posvetiti borbama. Mogao bih se ozlijediti i to je veliki rizik. Nisam isključio tu mogućnost jer se volim boriti.", izjavio je T.J. Grant.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI