TJ Grant obećaje spektakl i moli UFC: Dajte mi priliku s Pettisom, zaslužio sam je!

UFC 02.09.2013 08:25h Autor:

TJ Grant

TJ Grant sa posebnom je pažnjom pratio UFC 164 event koji je u večeri sa subote na nedjelju održan u Milwaukeeju.

Grant se trebao u glavnom meč večeri s Bensonom Hendersonom za titulu prvaka, no zbog ozljede se morao povući iz meča te mjesto izazivača za pojas prepustiti Anthonyju Pettisu. Popularni "Showtime" je na kraju uzeo pojas od "Benda", a Grant je u izjavi za MMAFighting istakanuo kako vjeruje da je zaslužio borbu za pojas.

"Pettis je ubojica! On završava borbe, ide naprijed i uvijek pruža atraktivane borbe. Ja sam isti tip borca, i ne bih htio zvučati kao Rampage, ali zašto bi se borili pet rundi, kad se sve može riješiti za dvije ili tri minute? MMA je pun strategija, ali ja ne želim gurati protivnika do ograde i da tako osvajam runde. Naša borba bi bila pravi spektakl", rekao je Grant, te je gotovo pa zamolio UFC-ove čelnike da mu omoguće borbu s Pettisom:

"Dobio sam dvije prošle borbe u dvije minute. Nokautirao sam Maynarda i Wimana i vjerujem kako sam zaslužio priliku da se borim za pojas. Dugo sam u UFC-u, iskusan sam i ne pravim probleme. Dajte mi priliku, zaslužio sam je", zaključio je Grant.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI