TJ Grant i Nate Diaz uklonjeni sa službene UFC ljestvice

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.05.2014 20:35h Autor:

TJ Grant

Na najnovijim UFC službenim ljestvicama, nakon posljednjeg eventa nije bilo nekih bitnijih pomaka, no dogodilo se nešto što je rijetko tko očekivao. Na tim ljestvicama više se ne nalaze dva borca iz samog vrha lake kategorije, Nate Diaz i TJ Grant.

Kanadski borac TJ Grant (21-5, 8-3 u UFC-u) više nije član UFC-ovog službenog poretka lake kategorije, gdje se do sad nalazio na 4. mjestu. Ovaj borac se ljetos trebao boriti za UFC-ovu titulu protiv Bensona Hendersona, no doživio je ozljedu, a nakon što je Anthony Pettis postao novi prvak, Grant je trebao biti njegov protivnik u prosincu, no ponovno se ozlijedio. Budući da već 11 mjeseci nije nastupio, a i budućnost mu je neizvjesna, UFC ga je uklonio sa službene ljestvice, gdje se vrlo lako može vratiti nakon prvog nastupa (pogledati primjer Anthony Johnsona).

No, s Nateom Diazom je drugačija situacija. Nate Diaz  je svoju posljednju borbu imao posljednjeg dana mjeseca studenog, kada je savladao Graya Maynarda, a i govori kako je spreman boriti se. No, pretpostavlja se da je ovo još jedan način UFC-a da ovog borca proba vratiti u svoj kavez, nakon što je, prema riječima UFC-a, odbio borbu protiv Khabiba Nurmagomedova, nakon toga tražio raskid ugovora, a nakon što to nije dobio, javno prigovarao na račun svoje plaće unutar UFC-a.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Diaz i njegovi menadžeri reagirati oko ove cijele situacije

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI