Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
TJ Dillashaw: Želim biti poznat kao skupljač pojaseva | Fight Site

TJ Dillashaw: Želim biti poznat kao skupljač pojaseva

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2019 23:20h Autor:

TJ Dillashaw

TJ Dillashaw kaže kako mu je osvajanje pojasa muha kategorije tek prvi cilj. Nakon te borbe namjerava otići dvije kategorije više te napasti Maxa Hollowaya. Krajnji cilj mu je da dođe do toga da ga zovu skupljačem pojaseva.

Dillashaw je neke svoje planove i ambicije iznio u videu koji je snimljen kao najavni spot za njegovu subotnju borbu protiv Henrya Cejuda. U njemu TJ govori o tome kako sebe smatra najboljim i da obožava kada može to dokazati.

“Mislim da svi znaju koliko jako želim taj drugi pojas i koliko naporno radim za njega. Posvećen sam ovom sportu i ovisan sam o tome da postanem još bolji. Uzbuđen sam oko prilike da pokažem dodatni napredak. Nije važno tko si, gdje se boriš i koje su tvoje najveće kvalitete, biti ću bolji od tebe”, rekao je.

Samo spuštanje u nižu kategoriju je poseban izazov, a onda je tu uz to borba za titulu.

“Odlazim u muha kategoriju pokupiti pojas, a nakon toga namjeravam u perolaku te ću uzeti i taj pojas. Znati ćete me kao skupljača pojaseva”, iznio e svoju glavnu ambiciju TJ, a onda je dodao:

“Kada sam se odlučio spustiti u muha kategoriju, morao sam napraviti neke promjene. Nisam u početku znao što trebam raditi i morao sam na kraju uložiti puno truda. Drago mi je što na kraju imam priliku pokazati da ja to mogu. Ne samo spustiti se dolje, nego i otići u višu kategorije. Jednostavno želim pokupiti sve te pojaseve.”

Ovom borbom je djelomično ispunjena želja Henrya Cejuda, koju je iznio nakon osvajanja naslova prvaka. Tada je rekao da se želi popeti u bantam kategoriju i napasti taj naslov. Umjesto toga, TJ je taj koji se spušta i napada njega.

“Cejudo me prozvao nakon borbe i ja sam to prihvatio jer nikada ne bježim od izazova. On je zlatni olimpijac i zna se natjecati, no nije toliko raznovrstan kao ja. Ja sam bolji MMA borac od njega. Najbolji sam na svijetu do 61.5 kilograma, a sada ću biti i u 57 kilograma. Pobijediti ću ga i to ću učiniti na spektakularan način.”

Do borbe je ostalo još samo šest dana. Nadamo se da neće biti problema, prije svega sa skidanjem kilograma i da ćemo dobiti pravi spektakl kakvom se i nadamo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI