TJ Dillashaw: Ukoliko mi Cody otkaže, želim se spustiti u muhu i napasti Demetriousov pojas!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.05.2017 20:41h Autor:

TJ Dillashaw

TJ Dillashaw sve je više siguran kako se njegov meč protiv Codya Garbrandta neće dogoditi te već gleda koje su mu druge moguće opcije, budući da se sigurno planira boriti ovog ljeta.

Dillashaw i Garbrandt nalaze se na programu UFC 213 eventa, no prvak je trenutno u Njemačkoj gdje pokušava sanirati svoju ozljedu leđa. Ukoliko terapija ne bude davala rezultate kojima se nada, postoji realna opcija njegovog otkazivanje borbe protiv bivšeg timskog kolege. Dillashaw je svjestan te mogućnosti, štoviše smatra ju gotovo sigurnim razvojem događaja te već ima opciju što bi on volio napraviti u tom slučaju.

“Nastup na UFC 214 eventu s Jonesom i Cormierom bi bio fantastičan. Dana je već rekao kako ih ne vidi u glavnoj borbi, pa zašto ne bi event predvodili Demetrious Johnson i ja? Koju zapravo veću borbu možete zamisliti, a da može biti glavna njima dvojici”, rekao je.

S obzirom na aktivnost Johnsona, vjerujemo kako bi on tako veliku borbu sigurno prihvatio, posebno ako znamo da bi vjerojatno napokon veći broj fanova popratio njegov nastup. Sve bi to rezultiralo i do sada najvećom zaradom za njega, pa ako UFC nema ništa protiv toga, zapravo je u pitanju vrlo izvediva opcija.

“Dana kaže kako je on uvjeren da će se borba protiv Codya dogoditi, no ja sve više sumnjam u to. Cody je mentalno vrlo slab tip i već je počeo tražiti izlike u situaciji sa svojim leđima. Tvrdi da je ozlijeđen mjesecima, a tijekom snimanja Ultimate Fightera je letao okolo kao budala i nije se činilo da ima ikakvih problema. Odradio je duel trenera, unosio se svima u lice gotovo tražeći borbu, a sada je odjednom ozlijeđen jer se bliži datum borbe”, dodao je TJ zašto misli da će se dogoditi otkazivanje.

Ukoliko bi došlo do te borbe, Dillashaw bi imao zadaću boriti se na četiri kilograma manje nego što inače ima, ali već je ranije izjavljivao da mu to ne bi predstavljalo nikakav problem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI