Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
TJ Dillashaw: Pristao bih na borbu s Faberom! | Fight Site

TJ Dillashaw: Pristao bih na borbu s Faberom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.10.2015 10:29h Autor:

TJ Dillashaw

Ono što se prije nekoliko tjedana činilo nemogućim sada je postala sasvim otvorena opcija. TJ Dillashaw, UFC-ov prvak u bantam kategoriji, izjavio je ovih dana za MMA Hour da bi pristao na borbu s Urijahom Faberom, svojim dugogodišnjim prijateljem i mentorom.

Prošlo je otprilike tjedan dana od kada je Dillashaw priopćio Faberu da napušta Sacramento i Team Alpha Male te odlazi u Colorado gdje bi se za svoju iduću borbu pripremao s Duaneom Ludwigom, trenerom koji je od njega stvorio prvaka. Od tog dana ne prestaje medijsko prepucavanje između bivših prijatelja, a teške riječi padale su s obje strane. Sve je to utjecalo na nekoć savršeni odnos i danas bi se UFC-ov prvak pristao boriti s Faberom koji mu je u potpunosti zabranio pristup Team Alpha Maleovoj dvorani.

"Nisam mislio da bih pristao na tako nešto sve dok Urijah nije počeo sa svakakvim izjavama izlaziti u medije. On je taj koji govori da je više nego spreman za borbu sa mnom. Mislio sam da smo puno bolji prijatelji i u potpunosti sam se posvetio timu. On je očito u potrazi za velikom borbom u svojoj karijeri. To nije nešto što želim, ali ako tako mora biti…", izjavio je Dillashaw.

Faberov idući protivnik bit će Frankie Saenz na UFC 194 priredbi, a Dillashaw će 17. siječnja u Bostonu braniti titulu protiv Dominicka Cruza, bivšeg prvaka kojemu je pojas oduzet zbog neaktivnosti uzrokovane učestalim ozljedama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI