TJ DIllashaw: Nije bilo pametno već sad raditi revanš

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.08.2014 21:16h Autor:

TJ Dillashaw

TJ Dillashaw brani naslov prvaka po prvi puta, a Renan Barao je, samo tri mjeseca nakon gubitka pojao, dobio priliiku da isti vrati. Prvak misli da revanš, u ovako kratkom roku, nije bio pametna odluka.

TJ Dillashaw (10-2, 6-2 u UFC-u) uživa u svom naslovu svjetskog prvaka, no sutra će ga morati po prvi puta obraniti. Renan Barao je brzo dobio priliku za revanš, a Dillashaw vjeruje kako to nije bila pametna odluka, no ne njegova, nego njegovog protivnika i organizacije, koja je borbu i dogovorila.

"Za mene je ovo dobra odluka, no vjerujem kako za njih nije, jer mislim kako Barao nije imao dovoljno vremena da bi se oporavio od prve borbe i šoka. Ali, nakon što ga sad pobjedim, put prema povratku će mu biti još duži. Nije ovo lagano situacija za njega, velik je to pritisak i vidjet ćemo kako će se nositi s njim", rekao je UFC prvak u bantam kategoriji.

Naravno, pritisak bi mogao biti i na njegovim leđima, no o njemu je rekao: "Svi me pitaju o tom pritisku, no ja ga uistinu ne osjećam. Već sam jednom šokirao svijet, a sad sam spreman to napraviti još jednom te zadržati pojas. On je ona koji, ako izgubi, ima pred sobom dug put povratka. Također, on mora dokazati da je ono što se dogodilo u našoj prvoj borbi bilo, kako on kaže, slučajno i trenutak nepažnje. Sav pritisak prepustio sam njemu."

Da li je to uistinu bila dobra odluka UFC-a i Baraoa što je prihvatio borbu, saznati ćemo u noći sa subote na nedjelju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI