Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
TJ Dillashaw napušta Alpha Male i odlazi u Colorado | Fight Site

TJ Dillashaw napušta Alpha Male i odlazi u Colorado

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.10.2015 21:47h Autor:

TJ Dillashaw

UFC-ov prvak u bantam kategoriji, TJ Dillashaw, za stalno je napustio Sacramento i Team Alpha Male te odlazi u Colorado, gdje bi svakodnevno trebao raditi uz trenera koji je od njega i stvorio prvaka, Duanea Ludwiga.

Tako je poznati kalifornijski tim ostao bez svoj jedinog UFC prvaka, koji je i za prošlu borbu zapravo glavni dio priprema odradio u Coloradu, dok Duanea Ludwiga, bivšeg glavnog trenera Alpha Malea, koji je prošle godine pokrenuo svoju vlastitu dvoranu u svom rodnom mjestu. Ipak, ovog puta TJ ne odlazi kod Ludwiga, nego samo u njegovu blizinu, odnosno u Elevation Team dvoranu.

Pretpostavlja se kako je ovu odluku potvrdila svađa u medijima između Ludwiga i Urijaha Fabera, vlasnika Alpha Malea. Njih dvojica nisu u dobrim odnosima još otkad je Ludwig napustio tim, i to nakon što je proglašen najboljih MMA trenerom za 2013. godinu, upravo kao šef u Alpha Maleu. Proteklih tjedana, nakon emitiranja jedne Ultimate Fighter epizode došlo je do teških riječi, pa se tako i Dillashaw našao na svojevrsnom raskrižju. 

Iako je uvijek govorio kako je Urijah Faber onaj koji mu je prvi dao priliku i kako je Alpha Male njegov tim, TJ nije nikad skrivao da upravo Ludwiga smatra ključnim čovjekom napretka koji ga je doveo do nositelja UFC pojasa. Tako da je bilo lako pretpostaviti na koju će stranu od stati, a danas je to i potvrdio, službeno se obrativši medijima i fanovima.

"Cijele pripreme za svoju iduću borbu odradit ću u Coloradu. Proteklih šest godina u Alpha Maleu su bile nevjerojatne i moja braća iz tima će uvijek biti dio moje obitelji. Zahvaljujem svakome ponaosob što su bili dio mog putovanja prema mjestu gdje sam sad. Svatko mi je pomogao na svoj način i ovaj put smo prošli zajedno. Ovime ja zapravo ne prestajem biti član Alpha Malea, samo okrećem novo poglavlje u karijeri.

Provest ću cijeli trening kamp u Timu Elevation, budući da mi je ponuđena prilika koju jednostavno ne mogu propustiti. Tamo će čeka nevjerojatan tim trenera i fenomenalni uvjeti za rad. Zahvaljujem svima na podršci i moram priznati kako ovu odluku nije bilo lako donijeti."

Najpoznatiji članovi Elevation tima su Cat Zingano, Brandon Thatch i Nate Marquardt, a iako Ludwig nije zaposlen u toj dvorani, za pretpostaviti je kako će upravo on biti glavni treneru Dillashawu, posebno zbog toga što i stanuje u neposrednoj blizini.

TJ bi se trebao boriti protiv bivšeg prvaka Dominicka Cruza, na UFC of Fox eventu, 17. siječnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI