TJ Dillashaw: Ja sam obavio svoj posao, ali Cruz je odlučio sam birati protivnike

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2016 19:19h Autor:

Dominick Cruz vs T.J. Dillashaw

TJ Dillashaw je vrlo ljut što nije dobio priliku za revanš protiv Dominicka Cruza. Smatra kako je Cruz sam odabrao protivnika, a također krivi i UFC što mu je to dozvolio.

Kao bivšem prvaku, koju je bez pojasa ostao početkom ove godine, očekivalo se da Dillashawu nećemo trebati puno do novog meča protiv Dominicka Cruza, posebno iz razloga što je prvi bio vrlo neizvjestan. No, pobjeda protiv Raphaela Assuncaoa mu nije bila dovoljno. Cruz će se boriti protiv Codya Garbrandta na UFC 207.

“Teško je progutati ono što se dogodilo, jer smatram kako sam ja obavio svoj dio posla. Napravio sam ono što je trebao, pobijedio sam Raphaela. Što se tiče Cruza, imali smo vrlo neizvjesnu borbu, gdje su čak i vlasnici UFC-a rekli da misle kako sam pobijedio, pa zbog toga ovo boli još više. Ne samo da bih trebao još uvijek imati pojas, nego bih trebao biti i plaćen kao prvak. Umjesto toga gledam kako Dominicka Cruza stavljaju na event s Rondom Rousey, a to automatski znači veliku borbu. To je ono što me najviše smeta, uložio sam jako puno u to da dođem do prilike i onda sam preskočen”, rekao je TJ.

Misli kako Cody Garbrandt nije osigurao nikakve osnove koje bi mu trebale osigurati napad na titulu. Zapravo, siguran je kako je borba protiv njega bila Cruzova želja. UFC mu je istu ispunio, pa će TJ pričekati još neko vrijeme.

“Ne znam koji je razlog za preskočiti pet momaka i dati šestoplasiranom borcu priliku napasti titulu, nakon što je pobijedio 11. borca svijeta. Nije se još susreo s nikim iz Top 5. Nemam ja ništa protiv Codya,  ovo nije njegova greška i samo je iskoristio ponuđeno. Mi svi gledamo prema tituli, svima nam je to ultimativni cilj. Krivim Dominicka Cruza i isto tako krivim UFC što mu je dozvolio da sam bira protivnika.”

UFC 207 održava se 30. prosinca u Las Vegasu, a još uvijek nije poznato kad bi Dillashaw mogao imati iduću borbu ili će čekati da vidi što će se dogoditi na tom eventu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI