TJ Dillashaw i dalje ljut: Cruz će se prije umiroviti nego mi dati revanš

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.12.2016 10:43h Autor:

T.J. Dillashaw i Dominick Cruz

Iako ga čeka vrlo teška borba protiv Johna Linekera, TJ Dillashaw ne može prestati razmišljati o Dominicku Cruzu i dojmu da je upravo on trebao biti taj protiv kojeg će ovaj braniti titulu na UFC 207 eventu.

TJ Dillashaw je bio uvjeren da bi mu UFC 200 pobjeda nad Raphaelom Assuncaom trebala biti dovoljna za revanš protiv Dominicka Cruza. No, to se nije dogodilo. Cruz brani titulu protiv njegovog bivšeg kolege Codya Garbrandta, dok Dillashawa na istom eventu čeka John Lineker.

“Oni su ovo sranje gradili još otkako je Cody pobijedio Thomasa Almeidu. Od svibnja se njih dvojica prepucavaju i stvaraju priču. Za mene je to najobičnije sranje, jer ne vidim smisao u tome da se za titulu bori osmi borac s ljestvice. Ne vidim po čemu je on mogao preskočiti sedam momaka jednostavno tako.”

I fanovi vjeruju kako je Dillashaw trebao dobiti priliku, posebno zbog toga što je njihova borba s početka ove godine bila vrlo neizvjesna. UFC tako nije razmišljao, a Dillashaw smatra da se to sve bilo tako jer su pod utjecajem prvaka.

“Svima je jasno da se Cruz ne želi boriti protiv mene, ja sam u to uvjeren 100 posto. Sve što god sam radio da bih izborio ili promovirao tu borbu, on je to jednostavno ignorirao, uopće nije odgovarao na pitanja o mogućem revanšu niti je igdje ikad spominjao moje ime. To je meni dovoljan znak da se ne želi boriti protiv mene. Zna da sam ga pobijedio u našoj prvoj borbi i isto tako zna da bih drugi put bio još bolji.”

Kaže kako se neće predati nego da će nastaviti raditi prema povratku pojasa u svoje vlasništvo, no da sve više ima dojam kako se borba njega i Cruza više nikad neće dogoditi.

“On će se prije umiroviti nego što će se opet boriti protiv mene, u to bih se mogao okladiti. A to će biti sramotno ako se dogodi. Ne znam zašto ga UFC toliko štiti, nije da je neki atraktivan borac. Odličan je, ali nije jedan od onih koje fanovi jedva čekaju gledati. On će i dalje birati borce iz Top 10, dok ću se ja boriti protiv prvih izazivača, odnosno braniti ću mjesto prvog na ljestvici. Jednog drugoplasiranog sam pobijedio, sad mi dolazi idući. Cruz za to vrijeme bira protivnike.”

No tko zna, ukoliko uvjerljivo savlada Linekere, a Cruz riješi problem zvan Cody Garbrandt, možda UFC više neće imati izbora nego dogovoriti taj revanš.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI