TJ Dillashaw: Demetriousu Johnsonu je potrebna borba protiv mene

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.11.2017 11:30h Autor:

TJ Dillashaw

TJ Dillashaw nastavlja raditi na promoviranju potencijalne borbe protiv Demetriousa Johnsona. Vjeruje kako je to borba koja ima najviše smisla kao idući potez njegove karijere, ali i kao idući potez karijere prvaka muha kategorije.

UFC-ovog bantam prvaka je pronašla TMZ ekipa, koju je zanimalo što će biti njegov idući potez u karijeri. Spominje se dosta toga, između ostalog i revanš protiv Codya Garbrandta, no Dillashaw razmišlja samo o jednoj borbi.

“Ona borba koja zapravo ima smisla i fanovi će biti uzbuđeni oko nje je protiv Demetriousa Johnsona. Mislim kako bi ju on trebao prihvatiti, jer njemu ova borba treba više nego meni. Njemu treba borba koja bi mogla ostvariti dobru prodaju. On je borac koji uvijek dođe, izgleda sjajno, obavlja svoj posao, završava borbe, ali treba protivnika zbog kojeg će fanovi pričati o toj borbi. Do sada se pričalo o njegovim rekordima, a nikada o protivnicima. Mislim kako sam ja ime s kojim bi se to napokon promijenilo”, rekao je Dillashaw i moramo priznati da apsolutno ima smisla to što govori. Demetrious Johnson bi napokon dobio borbu za koju bi UFC potrošio veći broj resursa prilikom promocije te borbu oko koje bi fanovi bili uzbuđeni.

Što se tiče same borbe, iznio je prognozu što bi se moglo dogoditi te je još jednom poslao poziv Johnsonu da taj okršaj ugovore.

“Mogu ga završiti, imam tu snagu u svojim rukama, opako udaram i nogama, znam se kretati na distanci. Siguran sam da bih ga uspio završiti. Ovo je borba koja se mora dogoditi, ja ju želim vidjeti, fanovi ju žele vidjeti, nisam siguran želiš li ju ti vidjeti, no mislim da ju trebaš prihvatiti, Demetrious. Idemo to odraditi.”

U pitanju bi bila borba u muha kategoriji, budući da je Dillashaw već ranije najavio kako bez problema može skinuti na 57.5 kilograma. Time bi pokušao postati peti borac koji je držao UFC titulu u dvije različite težinske kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI