TJ Dillashaw: Cody ni po čemu ne zaslužuje revanš!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.11.2017 23:09h Autor:

TJ Dillashaw

TJ Dillashaw smatra kako revanš protiv Codya Garbrandta ne bi trebala biti njegova iduća borba. Usporedio ga je sa sobom, budući da je on za povratak na vrh trebao odraditi dvije teške borbe, prije nego je dobio priliku napasti titulu bez koje je ostao početkom prošle godine.

Garbrandt je odmah nakon borbe rekao da smatra kako bi UFC trebao odmah ugovoriti revanš u kojem bi on dobio priliku vratiti pojas u svoje vlasništvo. No, gledajući da mu je ovo bila prva obrana titule, teško je pronaći reference po kojima bi on to zaslužio. S time se slaže i TJ Dillashaw, posebno ako pogledamo kakav je on put trebao proći prije nego je napao Garbrandta, a on je titulu prije toga dva puta obranio.

“Upravo sam ga završio u drugoj rundi, on ne zaslužuje revanš. Nov je u sportu i treba sada uzeti vremena da se vrati gdje je bio. Ja sam trebao dobiti revanš nakon poraza od Cruza, koji je bio vrlo neizvjesnom podijeljenom odlukom i nisam ga dobio. Trebalo mi je gotovo dvije godine, tako da smatra da i on treba sebe ponovno izgraditi”, rekao je novi/stari prvak.

Garbrandtu je poraz od TJ-a zapravo prvi u karijeri, no situacija u kategoriji je takva da ima nekoliko ozbiljnih kandidata za vrh, a i borba za titulu bi mogla pričekati, ukoliko se Dillashaw spusti u muha kategoriji i napadne Demetriousa Johnsona. Njihova borba bila je odlična i Dillashaw smatra da će se susresti opet, no da sada trenutno nije vrijeme za to.

“Respektiram ga kao borca i kao sjajnog suparnika te je sigurno da ćemo se susresti opet. No, izgubio sam respekt prema njemu kao prema čovjeku, zbog svega što je rekao, što je pokušao omalovažiti moje ime i tko sam ja. Moja obitelj i ja mu to nećemo nikad zaboraviti.”

Borba je gotovo, pojas je ponovno kod Dillashawa i vrijeme je da obojica krenu dalje u iduće izazove. A mi ćemo se veseliti njihovom potencijalnom revanšu, pa kada god od došao na red. Tijekom iduće godine vjerojatno neće, no obojica su još vrlo mladi i gledati ćemo ih još dugo godina u vrhu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI