Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Tito Ortiz napada: Dana White je na steroidima! | Fight Site

Tito Ortiz napada: Dana White je na steroidima!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.05.2014 10:52h Autor:

Tito Ortiz

Doping je najveći problem MMA svijeta u posljednje vrijeme, a pojedine Atletske komisije donijele su po nekima oštre odluke da više nisu moguće ni TRT dozvole kako bi pojedini borci uzimali testosteronsku terapiju iz zdravstvenih razloga.

Testovi se provode nad svim borcima koji nastupaju u UFC-u, a postotak onih koji padnu na doping testu zapravo i nije tako velik, ali jedan od najboljih poluteškaša u UFC-ovoj povijesti smatra kako bi osim boraca još nekoga trebalo podvrgnuti testu…

Sve je krenulo kao odgovor Tita Ortiza UFC-ovom predsjedniku koji tvrdi da bi u njihovom međusobnom boksačkom meču pobijedio.

"Možda se kod Whitea sad napokon vide posljedice uzimanja steroida, zaista ne znam. Možda se sjetio 2001. godine kad smo odradili sparing i kad sam ja tek počeo boksati, pa je mislio da sam i sad takav. No, 13 godina kasnije on stvarno misli da me može pobijediti. On jednostavno pokušava svoje ime dodatno izgraditi na ovaj način, ali to mu neće uspjeti", rekao je Ortiz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI