Tito Ortiz najavio kraj karijere!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.12.2011 09:56h Autor:

Tito Ortiz

Nekoliko dana prije ulaska u kavez s Antonijom Rogeriom Nogueirom na UFC-u 140, Tito Ortiz je najavio mogući kraj karijere.

Iako je nakon pobjede protiv Ryana Badera izjavio kako kreće u lov na pojas i da će njegova karijera trajati još godinama, čini se da ga je mogući otkaz ozbiljno obeshrabrio, a Tito sada traži alibi izgovore. Ukoliko izgubi od brazilskog protivnika, sasvim je izgledno da bi se Dana White mogao riješiti ovako skupog tereta kao što je Ortiz. “People’s Champ”, kako se odnedavno naziva, odlučio je preduhitriti svoje poslodavce.

“Možda je vrijeme za odlazak. Ne znam. Želio bih otići po svojim uvjetima. Kada više nemaš motiva za odlazak u dvoranu svaki dan, spariranje i primanje udaraca, možda je vrijeme za kraj. Treba znati kada moraš otići”, izjavio je bivši UFC prvak za MMAHeat.

“Cilj mi je bio zadržati se u MMA-ju 15 godina. 30. svibnja će biti 15 godina od kada sam u UFC-u. Ovo će mi biti 26. borba u karijeri. Bilo bi lijepo odraditi i 27. i otići. Mislim da sam ukupno govoreći odradio dobar posao”, dodaje Ortiz.

Nema većeg motiva od novca. I Ortiz se vodi tom krilaticom.

“Nikada ne znaš. Nikada ne znaš što su zamislili Dana i Lorenzo. Možda mi dođu s nekim brojkama koje će me nagnati da se predomislim. Zdrav sam”, kaže Ortiz, ali dodaje:

“Ne želim nikakvu operaciju vrata ili kičme. Doktor mi je rekao da se bez operacije mogu natjecati tri godine. Nakon toga bih trebao odraditi još jedan operativni zahvat kako bih se i dalje borio. Je li sve to vrijedno toga da se jednog dana ne mogu hrvati sa svojom djecom ili igrati s njima loptom? To vrijedi više od milijun dolara.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI