Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Tito Ortiz: Fedor nije najbolji svih vremena, Jones bi mogao biti! | Fight Site

Tito Ortiz: Fedor nije najbolji svih vremena, Jones bi mogao biti!

UFC 06.10.2015 10:56h Autor:

Tito Ortiz

Tito Ortiz je nedavno bio sudionik Bellator MMA Dynamite 1 priredbe na kojoj ga je, u borbi za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji, porazio branitelj naslova Liam McGeary 19 sekundi prije kraja prve runde. U razgovoru za Submission radio Ortiz se osvrnuo na svoj poraz, ali između ostalog i na Fedorov povratak te potencijalni meč s njim.

Već se neko vrijeme nagađa tko bi mogao biti Fedorov protivnik pa je tako bilo govora i o Ortizu. O mogućoj borbi s Fedorom na Staru godinu je rekao:

"Ne na Staru godinu, ne. Volio bih, ali moram obaviti jedan mali kirurški zahvat pa ću biti spreman tek iduće godine. Uživat ću u blagdanima sa svojom obitelji. Puno sam radio zadnjih nekoliko godina i mislim da je vrijeme da uzmem kratki predah."

Ako bi se ipak sastali u kavezu Tito Ortiz svoju prednost vidi u hrvanju, ali tvrdi da Fedor ni na nogama više nije brz kao nekad. No, čak da se i sastanu, to bi moralo biti u poluteškoj kategoriji jer Ortiz je uvijek bio poluteškaš i nema razloga to mijenjati. Također nije ni siguran kako bi Fedor prošao.

"Je li Fedor jedan od najboljih? Definitivno. No, je li najbolji svih vremena? Nema šanse. Borio se s puno ljudi koji su u njegovo i svoje vrijeme bili odlični, ali morate računati sve njegove borbe. U Japanu su mu dali puno laganih borbi. Naravno, to je Japan i oni vole prirediti spektakl s jednostranim mečevima, ali pobjedio je i puno dobrih boraca. To se ne može poreći i on je jedno od najvećih imena MMA-ja. Fedor je bio poprilično dominantan no nije najbolji borac svih vremena. Jedan je od najboljih i to priznajem. On je jako, jako dobar borac", rekao je Ortiz.

"Ako Jon Jones uspije riješiti sve svoje probleme mislim da je on definitvno najbolji. Kao borac on je nevjerovatan. Mislim da samo treba odrasti i prestat se ponašati kao dijete."

Ortizu je ostala još jedna borba u ugovoru s Bellatorom i planira je odraditi unatoč činjenici da više ne može dobiti priliku boriti se za naslov. Što se tiče potencijalnog protivnika misli da bi bilo najbolje prepustiti tu odluku publici. Možda putem glasanja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI