Timski kolega Nelson nije siguran hoće li se McGregor ponovno boriti u UFC-u

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.04.2017 15:54h Autor:

Gunnar Nelson & Conor McGregor

Osvojivši dva UFC naslova Conor McGregor se okrenuo prema boksačkom meču s Floydom Mayweatherom Jr-om kao svojem idućem velikom izazovu, ali i financijski najunosnijoj borbi koja mu je u ovom trenutku dostupna.

Iako nema profesionalnog boskačkog iskustva, Irac planira stati u ring nasuprot jednog od najboljih boksača svih vremena i pri tom zgrnuti stotinjak milijuna dolara. No što to znači za njegovu karijeru MMA-u, sport u kojem je za 13 sekundi nokautirao deset godina neporaženog prvaka da bi za manje od 12 mjeseci osvojio naslov u još jednoj kategoriji.

Njegov trening partner i UFC-ov velteraš,Gunnar Nelson, tvrdi da će UFC morati smisliti zanimljivu ponudu ako ga planiraju vratiti u oktogon i novac neće biti jedini motiv.

“To će ovisiti o nekim stvarima”, rekao je Nelson za ESPN o McGregorovom povratku u UFC. “Novac uopće nije jedina stvar koja mu je bitna. Istina, dosta mu je bitan, ali ako ga borba uzbuđuje i smatra da je riječ o velikom izazovu, ako se radi o stvaranju povijesti i takvim stvarima, napravit će to.”

Zasada, McGregor čini se nije u nikakvoj žurbi. Osvajanjem pojasa u lakoj kategoriji prošlog listopada “The Notorious” je odlučio napraviti pauzu dok mu se ne rodi prvo dijete i strpljivo radi na dogovaranju meča s Mayweatherom.

“Sada ima dosta novca s kojim se zabavlja. Može raditi puno stvari. Mislim da je miran narednih godinu dana. Uvijek nešto smišlja. U ovom trenutku riječ je o borbi s Mayweatherom i čini se da će se to dogoditi. Kako god okrenete on će si naći neku zanimaciju. Mora ostati zaposlen jer je poprilično hiperaktivan tip. Nije da samo sjedi po kući. Kad ne bi imao ništa za raditi vjerojatno bi smišljao nekakvo vragolije. Uvijek nešto smisli. Njemu treba uzbuđenje.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI