Tim Sylvia otkrio zašto "se zakrvio" s Danom Whiteom: "Jebenom Lesnaru su dali 3 milijuna dolara"

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.09.2015 15:21h Autor:

Tim Sylvia

Tim Sylvia nije bio sreće Andreija Arlovskog da se nakon dugog izbivanja vrati u UFC gdje su obojica bili prvaci. Arlovski danas kotira kao Top borac teške kategorije, a Sylvije se više nitno niti ne sjeća.

Između njega i Dane Whitea je puklo kada je gorostas odlučio otići u konkurentski Affliction i boriti se protiv Fedora Emelianenka. Predsjednik UFC-a mu je to toliko zamjerio da ga više nije htio niti uzeti u obzir za povratak u svoje redove. U Podcastu Chaela Sonnena, "Manijak" je otkrio da je pravi razlog, dakako – novac.

"Zarađivao sam 100 tisuća dolara za nastup i 100 tisuća za pobjedu. A u Afflictionu su mi ponudili 800 000 tisuća. Trebao bih odraditi četri meča u kojima bih pobijedio, za jedan u Afflictionu. Oni su htjeli da se borim protiv Brocka Lesnara. Ja sam samo htio da dobijem novac koji je on zarađivao. On je tada dobiva 300 + 300 te je uz to imao pravo na PPV dio. Ukupno oko 3 milijuna dolara. Čekajte, ja sam jebeni bivši prvak, a taj lik dođe i odmah mu daju takav novac. Jednom se do tada borio u karijeri", otrkio je Sylvia.

Rekao je nešto i o odnosu s Danom Whiteom.

"Znate kakav je on. On je jebeni kreten. I zlopamtilo. Nisu bili sretni jer sam otišao u Affliction, no to je bio sponzor kojeg sam imao tri godine do tog trenutka. Dana je jednostavno kreten. Ucjenjivali su i Arlovskog, no on je bio pametniji. Birao je mečeve, stigao do dobrog scorea i mnogo pobjeda u nizu pa ga nisu mogli odbiti", objašnjava Sylvia.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI