Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Tim Kennedy u potrazi za Adolfom Hitlerom (VIDEO) | Fight Site

Tim Kennedy u potrazi za Adolfom Hitlerom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.11.2015 21:11h Autor:

screenshot

Dok se još uvijek ne zna hoće li Tim Kennedy ikad više nastupiti u UFC-u, ovaj borac srednje kategorije je snimio jedan zanimljiv dokumentarni film. Naime, Kennedy je bio jedan od šestorice istraživača na slučaju prave smrti Adolfa Hitlera.

Zapravo, History Channel je snimio dokumentarni film "Hunting Hitler", koji bi trebao biti prikazan idući tjedan, a Kennedy je angažiran kao jedan od ekipe koja treba istražiti da li je najveći zločinac u povijesti čovječanstva zapravo svoju smrt lažirao te živio pod drugim identitetom još godinama nakon završetka drugog svjetskog rata.

"Kad su mi ponudili sudjelovanje rekao sam da mi to nema smisla jer je Hitler umro 1945. godine. Rekao sam kako to svi znaju i da se ne želim baviti nekom glupom teorijom zavjere. No, onda su me malo bolje uputili u cijelu situaciju i postalo mi je zanimljivije te sam pristao na sudjelovanje", rekao je ovaj bivši američki snajperist, koji je već zapravo lovio jednog od najvećih zločinaca današnjeg doba, Osamu Bin Ladena.

Bit će sigurno zanimljivo pogledati taj film, pa čak i ukoliko ste jedan od onih koji su uvjereni kako je Hitler svoj život skončao unutar berlinskog bunkera, u jeku ruske invazije na Treći Reich. Ipak, ono što više zanima MMA fanove je kolike su šanse da Kennedy nastavi svoju MMA karijeru. On je pod ugovorom s UFC-om, ali je rekao kako nema namjeru nastupati dok god je situacija oko ugovora s Reebokom ovakva kakva je.

"Možda bi mi dobro bilo nastaviti karijeru na televiziji. Zamislite, ne bih više morao primati udarce u lice. Također, više ne bih morao gledati neke tipove koji su u sebe injektirali sve i svašta, kako ostaju dulje sjediti na stolici u pauzi između rundi", rekao je aludirajući na kontroverznu situaciju iz borbe protiv Yoela Romera. Onda je je ipak rekao nešto ozbiljnije u šansama za povratak u kavez:

"Mnogi govore o umirovljenju, no ja o tome ne razmišljam. Iako, možda ovakva neizvjesna situacija ostane dok ne umrem, što ja znam. Treniram dva ili tri puta dnevno i nisam zakržljao. Također sam u pregovorima za sudjelovanje u nekim grappling natjecanjima. No, ništa nije kao ulazak u kavez i potući se na stari dobri način. I oni pokušavaju iskoristiti moju ljubav prema tome. No, ja se ne dam, trebat će mi dati uistinu pravi razlog da bih se vratio."

Dokumentarac u kojem Kennedy sudjeluje History Channel će prikazati 10. studenog. Ispod teksta se nalazi najavni video.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI