Tim Kennedy se želi boriti s Danom Hendersonom na eventu Fight For The Troops

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2015 20:58h Autor:

Tim Kennedy

Tim Kennedy je na Twitteru čestitao Danu Hendersonu na pobjedi i predložio mu meč na UFC-ovom Fight Night izdanju "Fight For The Troops".

Henderson se vratio na pobjedničke staze pobjedom nad Timom Boetschom, kojeg je prošlog vikenda nokautirao nakon 28 sekundi prve runde. 44-godišnji Dan je nova želja bivšeg pripadnika američkih vojnih snaga.

"Hej Dan Henderson, čestitam na pobjedi. Uživaj u odmoru. Razgovarajmo s Danom White o meču na Fight For The Troops i napravimo šou.", napisao je Tim na društvenoj mreži.

 

Kennedy se posljednji put borio prošle godine protiv Yoela Romera, kad je poražen nakon kontroverzne situacije. Romera je od poraza spasilo zvono, a nakon poziva za početak nove runde ostao je sjediti pola minute duže, što mu je dalo vremena da se oporavi, a Kubanac je zatim slavio tehničkim nokautom.

Fight For The Troops je posebni format Fight Night eventa, koji su se održavali u američkim vojnim bazama diljem svijeta, pomoću kojih se skupljao novac za ratne veterane. Do sad su održana tri takva eventa, a posljednji je predvodio upravo Kennedy, koji je bio profesionalni vojnik, a protivnik mu je bio Rafael Natal. Tim je slavio nokautom u prvoj rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI