Tim Kennedy: Postoje treneri, a s druge strane postoji Edmund Tarverdyan

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.11.2015 18:31h Autor:

Tim Kennedy

Poraz Ronde Rousey od Holly Holm prokomentirao je i uvijek zanimljivi Tim Kennedy. I on je jedan od onih koji glavnu krivici vidi u njenom treneru, za kojeg je čak iznio dojam da je riječ o velikoj neznalici.

Dok čeka priliku za povratak borbama i ime svog protivnika, Tim Kennedy redovno nalazi vremena za prokomentirati najzanimljivije teme iz MMA svijeta. Naravno, top tema posljednjih tjedan dana je detronizacija Ronde Rousey, a naravno da je i on imao svoje mišljenje o tome.

"Postoje MMA treninzi i postoji ono što se dogodilo Rondi, tako postoje MMA treneri, a s druge strane postoji Edmund Tarverdyan. Ne mogu to nazvati treningom, kao niti njega trenera, jer to što smo mogli čuti iz Rondinog kuta u pauzi između rundi nije to", ukratko je pokušao Kennedy pronaći odgovor na to što se dogodilo u glavnoj borbi UFC 193 eventa. Misli kako je najveći problem bio u onome što je Tarverdyan govorio između prve i druge runde:

"Ovisno o tome tko je tvoj borac, moraš prilagoditi ono što mu govoriš. Naravno, nitko od nas Rondu ne poznaje dobro da zna što je on radio, možda je on radio dobru stvar. Možda je vidio kako joj nedostaje samopouzdanja, pa joj ga je pokušao vratiti. No, meni je to sve bilo jako čudno i nije mi izgledalo dobro."

Nastavio je dalje na istu temu, jednostavno šokiran i u nevjerici da je tako nešto moguće. 

"Ronda je dobivala batine četiri i pol minute, njeno lice bilo je krvavo, nos i usnica razbijeni, i onda smo čuli njenog trener koji joj govori da nastavi jednako kao prvu rundu. Nije moj rekao da se drži nekog plana, da pokuša odvesti borbu u parter, skrati kut i krene na rušenje ili da je pritisne uz ogradu. Ne, on joj je rekao da nastavi primati batine", Kennedyu i dalje nije jasan taj pristup.

No, on vjeruje da je to samo jedan pad koji je možda bio potreban za još veći uspon Ronde Rousey. Naravno, za to bi morala napraviti neke promjene, a zna se koje, odnosno na koje misle Kennedy i njegovi istomišljenici, kojih je svakim danom sve veći broj.

"Ona je nevjerojatan potencijal, ona je tip osobe kao Jon Jones ili Holly Holm. Ima Bogom dane karakteristike i samo ju moraš staviti s pravim ljudima i bit će nevjerojatna. Ako trenira s ekipom kakvom je ona do sada trenirala, dogodi se to što se dogodilo", dodao je na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI