Tim Kennedy popljuvao Reebok zbog katastrofalnog poslovanja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.10.2015 12:33h Autor:

Tim Kennedy

UFC-ov Tim Kennedy, osim što je šestorangirani borac srednje kategorije, također je čovjek velikih riječi i djela. Kennedy je odlikovani vojni specijalac, snajperist, lovac, avanturist, borac za zaštitu životinja, voditelj i još puno toga.

Osim što je uvijek aktivan i u pokretu, Kennedy se nikad ne ustručava otvoreno, inteligentno i s dozom humora kritizirati ili pričati o bilo kojoj temi. U nedavnom razgovoru za Three Amigos Podcast osvrnuo se na razlog zašto ga već neko vrijeme nema u kavezu, ali je i kritizirao katastrofalno poslovanje Reeboka s UFC-om.

"postoji puno borbi koje bi me motivirale da se vratim. Još uvijek treniram dva do tri puta dnevno, tako da nisam gotov, ali povratak mi je veliki problem financijski, pogotov s obzirom na Reebok. Gubim 100 do 200 tisuća dolara po borbi zbog njih, tako da poticaj mora biti značajan. Mi se borimo za nagrade, borimo se za novac i oni su mi oduzeli veliki dio razloga zbog kojeg se borim, što znači da mi poticaj mora biti u nečemu drugom, treba bih raditi nešto značajno, boriti se protiv Andersona Silve, Vitora Belforta ili Nicka Diaza, inače ne vidim koji bi bio smisao", pitaose Kennedy.

Kennedy se osvrnuo i na gaf s irskom majicom koja je povučena iz prodaje:

"Stvar je u tome što svaki put kad nešto naprave, to ispadne užasno. Ironično je što se bliži Heloween, jer možda je ovo jedna velika loša šala u kojoj oni izlaze u novim Haloween kostimima, ali ne, ovo oni izlaze sa svojom pravom linijom odjeće."

Kad su ga pitali što misli o Reebokovom privremenom povlačenju većine kompleta iz prodaje rekao je:

"Čovječe nemam pojma. Mislim, Reebok je kao velika firma, zar ne? Čini se kao da bi možda trebali znati kako poslovati, ali to očito nije slučaj. Nemam pojma koji to vrag oni rade. Znate li što ne rade? Ne zarađuju novac. Sigurno se jako trude, ali ne zarađuju i sam se sramote."

Kennedy se nije borio još od UFC 178 priredbe kad je izgubio meč s Yoelom Romerom u poprilično kontroverznim okolnostima, a s obzirom da uvijek ima pune ruke posla izvan kaveza pitanje je hoće li se ikad ostvariti uvijeti koji bi ga zainteresirali za povratak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI