Tim Kennedy: Nakon UFC 205 idem na titulu ili se umirovljujem

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2016 00:43h Autor:

Romero vs Kennedy

Tim Kennedy se vraća borbom na UFC 205 eventu u New Yorku protiv Rasha Evansa, no postoji šansa da mu to bude ujedno i posljednja borba, pa čak i ako ostvari pobjedu u njoj. Sve će ovisiti o jednoj stvari.

Kennedy je borac koji se borio protiv prvaka Michaela Bispinga i nanio mu vjerojatno najuvjerljiviji poraz u njegovoj karijeri, tako što je 15 minuta u potpunosti dominirao. Vjeruje kako bi mu to trebalo donijeti priliku za napasti titulu, ukoliko savlada Evansa. A ukoliko se to ne dogodi, vjerojatno će se umiroviti.

“Postojala je velika šansa da se nikad ne vratim. Ja se volim boriti, ali za to ne trebam MMA. Sam sport se posljednjih godina nevjerojatno promijenio. Ja sam osoba koja trenutno ima svoj posao, koja radi na visokobudžetnim filmovima i meni sport uistinu nije potreban. No, volim se boriti i zato sam se vratio. No, sad su se stvari savršeno posložile da bih se vratio još jedan put. Ali, nakon UFC 205 postoje samo dvije opcije. Nakon što 12. studenog savladam Rashada, ili ću biti među kandidatima za borbu za naslov ili će to biti zapravo moj posljednji nastup”, rekao je Kennedy.

Naravno, on je trenutno iza šest najizglednijih kandidata, koje je UFC međusobno upario na eventima idućih tjedana. No, smatra kako je upravo ta gužva u vrhu prilika za njega, odnosno smatra da posjeduje reference koje bi trebale donijeti napad na naslov.

“U ovoj diviziji je veliki nered. Svi traže borbu za naslov jer zapravo shvaćaju kako je prvak najlakši mogući protivnik u Top 10, odnosno svi se žele boriti protiv Bispinga. Zato on i proziva Nicka Diaza da dođe u srednju kategoriji ili GSP-a koji se nije borio tri godine. Ja ću na UFC 205 Rashada savladao vrlo čisto i uvjerljivo, a onda ću Bispinga pitati nije li vrijeme da savlada nekoga tko se prvi puta poigrao s njim.”

Do UFC 205 ostalo je tek nešto manje od dva tjedna!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI