Tim Kennedy najavio povratak u UFC! Želi prebiti sve prevarante!

UFC 04.11.2015 11:18h Autor:

Tim Kennedy

Nakon godinu dana Tim Kennedy je konačno dobio motivaciju za povratak u UFC-ov kavez. U razgovoru za MMA Hour Kennedy je otkrio da želi prebiti sve borce koji su koristili steroide i testosteronsku terapiju, tako da su mu na listi imena poput Vitora Belforta, Dana Hendersona i Andersona Silve.

"Želim se boriti sa svakime od njih, prebiti ih i staviti veliki naglasak na to da je ovo nova era u sportu i da će čisti sportaši razbiti sve njih prevarante koji su kroz povijest zaradili svu veliku lovu, a pri tom su još varali", rekao je bivši vojni specijalac.

Još nije određen datum Kennedyjevog povratka ali priča se da bi mu protivnik mogao biti pobjednik trilogije Belfort vs. Henderson, koji se bore na nadolazećem Fight Nightu 7. studenog.

U međuvremenu Kennedy promovira svoju novu emisiju "Hunting Hitler" u kojoj pokušava razotkriti je li Hitler stvarno počinio suicid u svom bunkeru ili je pobjegao u Južnu Ameriku kao što neki vjeruju.

Kennedy je zadnji meč odradio na UFC 178 priredbi u rujnu 2014. Tada ga je svladao Yoel Romero u kontroverznim okolnostima. Amerikanac je teško uzdrmao Kubanca na kraju druge runde, da bi ovaj odugovlačanjem zaradio 30 sekundi dodatnog odmora nakon čega se oporavio i zaustavio Kennedyja u trećoj rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI