Tim Kennedy: Holm bi uništila “Cyborg”!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.11.2015 16:02h Autor:

Tim Kennedy

Holly Holm je "samo" trebala uništiti i nokautirati Rondu Rousey i sad u očima javnosti postala nepobjediva. Poput većine i UFC-ov Tim Kennedy impresioniran je sposobnostima nove bantam prvakinje.

Kennedy je toliko oduševljen nastupom Holm na nedavnoj UFC 193 priredbi da sada tvrdi kako bi Holm bez problema riješila i Cristiane Justino, odnosno "Cyborg".

"Mislim da nitko neće pobijediti Holly još neko vrijeme, dok ona ne kaže da je gotova. Gledam kroz roster svih 'Cris Cyborg', koju bi Holly raskomadala. Bilo bi zabavno gledati tu borbu jer bi Holly konačno demonstrirala koliko je njen boks i kickboks dobar protiv nekoga tko misli da je dobar. Holly bi uništila Cyborg."

Justino već dugo vremena nosi status najopasnije "stand up" borkinje u MMA-ju. Nije bitno je li to mišljenje utemeljeno na njenim sposobnostima, ili na njenoj impresivnoj veličini i fizičkoj spremi, "Cyborg" su svi smatrali najvećom prijetnjom za krunu bivše prvakinje Rousey.

Međutim, Holm je učinla svoje i ostvarila ono za što su svi misli da je na Justino da tek pokuša ostvariti. S obzirom da Rousey više nije prvakinja, priča o dvoboju s Justino više nije toliko zanimljiva, ali možda bi Holm mogla zauzeti Rondino mjesto u cijeloj priči.

Ako Holm uspije zadržati titulu i ako se "Cyborg" spusti u bantam diviziju, ova borba ima možda i veći potencijal od meča Rousey vs. Justino jer su sad u igri dvije "stand up" borkinje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI