Tim Kennedy: Doping će izazvati strašne posljedice!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2015 08:49h Autor:

Tim Kennedy

UFC se u posljednje vrijeme suočava sa sve većim problemom vezanim uz doping. Borci svaki tjedan padaju na doping testovima, a još je gore što je riječ o onima iz samog vrha koji bi trebali poslužiti kao uzor onima koji dolaze.

Posljednji u nizu boraca koji nije prošao doping test je Hector Lombard koji je bio pozitivan na UFC-u 182 kad se borio s Joshom Burkamanom. Na UFC-u 186 Kubanac se trebao boriti s Roryjem MacDonaldom za mjesto prvog izazivača u velter kategoriji. Sve veći broj boraca koji su pozitivni na doping testovima izazvao je brojne rasprave. Tako je svoje mišljenje za MMA Hour dao i Tim Kennedy.

"Ovo je ludi problem. Na kraju će se dogoditi ono neizbježno. Netko će biti ozbiljno ozlijeđen, a osoba koja je to uzrokovala i bila pozitivna, onda je sport…", nije do kraja mogao dovršiti misao Tim Kennedy koji se već duže vrijeme zalaže za borbu protiv dopinga u MMA sportu.

"Govorim o nečem strašnom. Možda čak nešto prođe po zlu zbog loše upotrebe i nešto se dogodi sportašu prije borbe. Možda mu počnu otkazivati bubrezi i propadati jetra. To se događa kad koristite steroide."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI