Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Tim Kennedy: Belfort je varalica koju treba izbrisati iz MMA povijesti! | Fight Site

Tim Kennedy: Belfort je varalica koju treba izbrisati iz MMA povijesti!

UFC 11.11.2015 09:27h Autor:

Tim Kennedy

Nakon što je nedavno najavio povratak u UFC, Tim Kennedy je počeo prozivati protivnike i čini se kako je definitivno zapeo za Vitora Belforta kao svog idućeg protivnika u kavezu. Kennedy je Belforta nazvao velikom varalicom i smatra da ga se treba izbrisati iz povijesti sporta.

Kennedy je prvo nedavno prozvao sve UFC zvijezde koje koriste zabranjene supstance, bilo da se radi o steroidima ili testosteronskom terapijom, pa je tako rekao:

"Želim se boriti sa svakime od njih, prebiti ih i staviti veliki naglasak na to da je ovo nova era u sportu i da će čisti sportaši razbiti sve njih prevarante koji su kroz povijest zaradili svu veliku lovu, a pri tom su još varali."

Nakon toga je izjavio da je zainteresiran boriti se s pobjednikom između Belforta i Hendersona koji su se borili na Fight Night 77 priredbi prošlog vikenda. Pobjednik je bio Belfort i Amerikanac je rekao da se nada upravo borbi sa sporim i debelim Brazilcem jer ga smatra velikom varalicom koja ne zaslužuje elitni status u sportu.

"Tražim borbu s Vitorom Belfortom, ne zato što je sporiji i deblji(iako jest), niti zato što može koristi nešto manje steroida, nego zato što ga se tretira kao legendu. On je čitavu karijeru varao, ne zaslužuje ništa osim dobrih batina i da ga se izbriše iz MMA povijesti."

Belfort nije jedini poznati i uspješni borac koji je koristio zabranjena sredstava tokom karijere, ali je jedan od onih čiji su prijestupi zabilježeni i sa sigurnošću dokazani. "The Phenom" je pao doping testove 2006. i 2014, zatim je čak i UFC pokušao zataškati sumnjivi test prije borbe s Jonesom 2012, a tu je i cijela priča s testosteronskom terapijom koju je Belfort koristio 2013. kad je ostvario možda i najimpresivniji niz pobjeda u karijeri.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI