Tim Andersona Silve ismijava Stevena Seagala! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.10.2015 15:06h Autor:

Screenshot

Osim što je poznat po akcijskim filmovima, aikido majstor Steven Seagal se dosta kačio i na uspijeh nekih UFC boraca. Sada se pojavio video na kojem se tim Andersona Silve sprda na račun Seagalovih tehnika.

Seagal je zadnjih godina aktivan u MMA-ju i zabilježeno je kako radi s raznim UFC borcima, uključujući Andersona Silvu, Lyota Machidu i Daniela Cormiera. Najpoznatija priča zasiguno je ona da je upravo Seagal zaslužan za Silvin nokaut Belforta.

"Podučavam Andersona Silvu i Lyota Machidu. Pokazao sam im mnogo, znate. Ne sve što znam, ali pokazao sam im udarce i ono što se zove Ashi Sabaki, a znači kako mičeš noge, kako ulaziš, kut ruke, zglobovi, ali uglavnom im pokazujem udarce rukama i nogama. Postoji jedan udarac s mojim potpisom koji sam ih naučio, a s kojim su pobjeđivali prvake i osvajali naslove", rekao je Seagal.

Osim Silve, isti udarac je poslužio i Machidi protiv Couturea te je to naravno također djelo "Senseia".
Ipak, mnogi tvrde da Seagal nije uopće pomogao borcima i da su oni samo pristojni prema njemu, ili da se samo radi o marketinškom triku koji koristi svima. Damien Maia o Seagalu je rekao sljedeće:

"Sve je to laž, marketing. Kao svaki holivudski glumac, Seagal se prilijepio za Andersona vidjevši njegov uspjeh. Karijera mu je bila u padu, a uspio je da je pomoću toga podigne. Non stop se pojavljivao u medijima, a zapravo nije ništa naučio Silvu. Za sve koji znaju priču o Seagalu i Silvi, to je prava sprdnja"

Bila to istina ili ne, očito je da inače prepotentni Seagal priča gluposti. "Front kick" koji je "pokazao" Silvi je osnovna tehnika, možda i prvi udarac nogom koji ćete učiti na karateu ili tae kwon dou i vjerojatnost da Silva ili Machida ne barataju tom tehnikom je nemoguća.

Silva je uvijek bio pristojan i pun poštovanja prema Seagalu, ali sad se pojavio video s treninga na kojem se Silva i prijatelji smiju Seagalu oponašajući njegove tehnike. Za sve one naivne koji vjeruju u Seagala ovo bi mogao biti dobar indikator da čovjek ipak nije najveća faca(jer svi znamo da je to Chuck Norris).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI