Tillu suđeno “po kratkom postupku”, saznao kaznu za razbijanje hotela i krađu Taxija

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.04.2019 22:22h Autor:

Darren Till

Darren Till saznao je kaznu za incidentno ponašanja na Kanarskim otocima. On i nekoliko prijatelja su u četvrtak razbijali po hotelskoj sobu, a nakon toga i otuđili Taxi vozilo.

Jučer smo pisali o incidentu na Tenerifeu u kojem je sudjelovao UFC-ov član velter kategorije i trenutno najpoznatiji aktivni britanski MMA borac, Darren Till. On i četiri prijatelja prvo su razbili hotelsku sobu i ispraznili sadržaj aparata za gašenje požara. Nakon što su potjerani iz hotela pokušali su se smjestiti u drugi, no tamo ih nisu primili. Onda su pozvali Taxi vozilo koje su na kraju otuđili te su zaustavljeni od policijske patrole i privedeni u postaju.

Kako danas mediji saznaju, a prenosi britanski MMA novinar Aaron Bronsteter, Tillu i ekipi je u subotu suđeno. Cijeli postupak vrlo je kratko trajao, a okrivljenici su na kraju prošli s nevjerojatno blagim kaznima. Naime, dužni su platiti 10.000 eura hotelu u kojem su odsjedali za štetu koju su napravili. Osim toga, Till i još jedan neimenovani član društva su kažnjeni s dodatnih 480 eura za razbijanje u hotelu te po još 360 dolara za krađu Taxi vozila. Nije teško zaključiti kako su ovo nevjerojatno blage kazne za ono što su napravili.

Till se tako odmah može vratiti u Englesku i prema dostupnim informacijama neće biti dodatno kažnjeno gonjen. Teško je zaključiti je li mu pomogla činjenica da je poznati MMA borac ili je na Kanarskim otocima malo drugačija politika po pitanju ovakvih prekršaja. Naime, riječ je o španjolskom teritoriju koji živi isključivo od turizma te možemo zaključiti kako su smatrali da im ne treba dodatni negativni publicitet.

UFC ima pravo dodatno kazniti svog borca za nedolično ponašanje u privatno vrijeme, no iz ranijih iskustava možemo pretpostaviti kako se tako što neće dogoditi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI