Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Till umiruje javnost: Ne brinite, ja neću biti razlog otkazivanja meča! | Fight Site

Till umiruje javnost: Ne brinite, ja neću biti razlog otkazivanja meča!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2018 11:04h Autor:

Darren Till

Najveća briga čelnicima UFC-a će danas biti težina njihovog izazivača u velter kategoriji Darrena Tilla.

Naime, upravo danas Britanac mora skinuti posljednje kilograme prije izlaska na službenu vagu za PPV event UFC 228, koja noćas slijedi u američkom Dallasu. S obzirom na probleme koje je imao u prošlosti, Till svakako nije izgledao previše uvjerljivo kada je novinarima govorio o svojoj trenutačnoj kilaži nakon što je u srijedu odradio službeni trening.  Priprijetio je svakome tko ga u budućnosti upita o kilama – šamarčinom!

No, samo dan kasnije tvrdi: “Ne brinite, ja neću biti razlog zbog kojeg se ovaj meč ne bi  održao!”

“Samo se želim boriti. Za mene borba je borba. Neovisno o tome  radi li se o borbi u dvorani ili na najvećoj pozornici na svijetu. Tako je kako je, ajmo to odraditi”, dodao je Britanac.

U sjeni i dalje čeka zamjena Kamaru Usman, ukoliko se nešto dogodi ili Tillu ili Woodleyju u ova dva posljednja dana. Prvak je već rekao da ne planira ulaziti u kavez sa zamjenskim protivnikom, dok je izazivaču svejedno!

“Nisam uopće razmišljao o Usmanu. Ali u ovom životu ne možeš uvijek kontrolirati što će se dogoditi. Na kraju dana, bit će, što bude. Došao sam u Dallas boriti se Protiv Tyrona Woodleyja. Ako se nešto promijeni i trebam se boriti protiv Usmana, borit ću se. Ali došao sam na meč s Tyronom. Nema šanse da se ovaj dvoboj neće održati radi mene. Ja sam spreman”, objašnjava borac iz Liverpoola.

Sada su ispred njega najteži sati. Ispred njega, ali i ispred čelnika UFC-a koji će strijepiti  hoće li sve biti u redu ili ih čeka nova noćna mora na kakve su posljednjih mjeseci već naviknuli…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI