Till sutra smije imati maksimalno 85 kilograma! Thompson: “Ja sam se ovdje došao boriti!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.05.2018 17:02h Autor:

Darren Till

Borba Darrena Tilla i Stephena Thompsona ostaje na programu UFC Fight Nighta 130 kao glavna borba, no još će se sutra morati ispuniti jedan uvjet. Naime, Tilla čeka još jedno vaganje, na kojem neće smjeti imati više od 85 kilograma. Thompson je najavio kako je spreman i kako se u Liverpool došao boriti.

Nakon što je Darren Till pao vagu za dva kilograma, nije bilo lako doći do njegovog protivnika, Stephena Thompsona. Ipak, neke informacije uspio je izvuči Ariel Helwani, koji je odmah saznao kako borba svakako ostaje na programu.

“Ja sam se ovdje došao boriti i ne namjeravam razočarati svoje fanove. Trenutno se pripremam za sučeljavanje, a moj tim je u pregovorima oko uvjeta pri kojima će se borba sutra održati”, otkrio je Thompson najinformiranijem MMA novinaru. Thompsonov otac je dodao kako je Till prozvao njegovog sina te da je on došao u Liverpool, zadovoljio vagu te kako je spreman završiti posao.

Uskoro su bili završeni i pregovori oko novih uvjeta pod kojima će se borba sutra održati.

  • Thompsonu će pripasti 30% ukupnog Tillovog honorara
  • Till sutra ne smije imati više od 85 kilograma
  • Vaganje će se održati u 13 sati po lokalnom vremenu
  • Thompsonov tim biti će prisutan na tom vaganju

Informacije govore kako je Till uspio izboriti dodatan kilograma, odnosno da je Thompsonov tim prvobitno tražio granicu na 84 kilograma, što je inače granica srednje kategorije. U svakom slučaju, glavno je da borba ostaje na programu, no nije poznato što će se dogoditi ukoliko Till sutra “prebaci” dogovorenu granicu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI