Till pronašao glavni uzrok uvjerljivog poraza od Woodleyja: “To me ovoga puta koštalo svega”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.09.2018 10:27h Autor:

Rogan i Till

Tyron Woodley sinoć je u Dallasu po četvrti put u nizu obranio pojas prvaka velter kategorije i to u meču u kojem su mnogi kao favorita vidjeli mladog, do ove borbe neporaženog, Engleza Darrena Tilla.

Dojam nakon meča je taj da je Till prerano dobio priliku za napad na titulu, što samo potvrđuje jedna iskusna predstava aktualnog prvaka u kojoj je zapravo vrlo jednostavno i bez pretrpljene štete došao do pobjede.

Tillov ‘hype’ ugasio se krajem druge runde u trenucima kada je Woodley zaključao D’Arce zahvat i prisilio 25-godišnjeg borca iz Liverpoola na predaju.

“Bio sam preopušten, previše samouvjeren. Uvijek sam pun samopouzdanja i to svi znaju, no ovaj put je to došlo do toga da sam u glavi već odradio ovaj posao. Nisam se ni pošteno zagrijao, samo sam čekao da uđem u oktogon i počnem bobu. Sad, kad malo bolje razmislim, možda sam trebao biti malo agresivniji u ‘backstageu’. Nemam uvijek isti ritual uoči borbe i to me ovoga puta koštalo svega”, rekao je Till na press konferenciji pokušavajući pronaći glavni uzrok svog prvog profesionalnog poraza.

“On nije bolji borac od mene, ali večeras je bio. I to me ubija iznutra. I dalje vjerujem da ću biti najveći, svi velikani su gubili”, zaključio je Till.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI