Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Till otkrio trenutačnu kilažu i poručio: “Tko me ponovno pita, dobit će šamarčinu” (VIDEO) | Fight Site

Till otkrio trenutačnu kilažu i poručio: “Tko me ponovno pita, dobit će šamarčinu” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.09.2018 11:02h Autor:

Screenshot

Nakon što je odradio otvoreni trening za javnost, UFC-ov izazivač u velter kategoriju je u noćas prema hrvatskom vremnu izašao pred novinare.

Očekivano, prvo pitanje se ticalo njegove težine u ovom trenutku s obzirom da je u proplošlosti imao mnogo problema upravo s tim aspektom. Dapače, posljednji nastup protiv Stephena Thompsona nije odradio u velteru, nego u “catch weight” kategoriji jer je debelo promašio službenu vagu.

No, Britancu pitanje nije najbolje sjelo što se vidjelo po samoj reakciji i odgovoru. Tvrdi da je trenutačno na 82.5 kilograma što je pet i pol kilograma daleko od gornje granice koju mora zadovoljiti za samo dva dana.

“Vidjet ćemo. U petak neću biti teži od 77 kilograma. Nadam se da ću biti čak i ispod te granice, kako bih mogao tradicionalno popiti kolu, što uvijek činim. Vidjet ćemo. Ali ne zamaram se time, ne gledam unaprijed. Ne mislim o petku. Mislim o današnjem danu, o otvorenom treningu”, poručio je Till ne baš previše uvjerljivo.

Till je navodno bio na istoj ovoj kilaži dva dana prije vage kada se prošlog listopada borio protiv Donalda Cerronea u Poljskoj. Tada je sve prošlo glatko. No, uoči Thomspona nije uspio…

“Nikda neću reći da ću imati lagano skidanje, uvijek teško skinem kile. Ali slušajte, mršav sam, fokusiran sam. Kilaža je u redu. Ne želim tu govoriti kako sam lagano skinuo kile i kako je sve u redu. Neki borci to čine, ja to ne radim. Ne, nije sjajno. Ne želim razgovarati s bilo kime, želim samo ovo što prije pozavršavati. Ovo je posao, posao je posao. A u subotu ću odraditi svoj dio. I u petak. Čitav moj život je posao”, dodaje Till i zaključuje:

“Sve sam uložio u ovo, ali uvijek ima rupa na cesti. Ako padnem vagu, svi ćete dobiti lijepu priču. Čini mi se nekada da sam jedini borac koji je ikada promašio vagu u čitavom UFC-u. To je bila moja greška, ali u petak je priča gotova. Niti jedan jebač majke me više nakon UFC-a 228 ne smije pitati za kilažu ili će dobiti šamarčinu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI